Clotie'ye 400 Bin Dolar Yatırım

Kişisel stil danışmanlığı hizmeti ile kullanıcılara yepyeni bir alışveriş deneyimi sunan Clotie, Angel Effect'ten 400 bin dolar yatırım aldı.
29.03.2021 13:09 GÜNCELLEME : 29.03.2021 13:09

Kişisel stil danışmanlığı hizmeti ile kullanıcılara yepyeni bir alışveriş deneyimi sunan Clotie, Angel Effect liderliğinde ikinci tur yatırımını tamamladı. Temmuz ayında APY Ventures ve Angel Effect'ten 700 bin TL yatırım alan Clotie kısa zamanda 6 kat büyüyerek iş dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı yatırım turunda 400 bin dolar yatırım aldı.

Teknolojiyi, deneyimli stil danışmanlarının kişisel dokunuşlarıyla birleştirip, kullanıcılarının kişiselleştirilmiş stil deneyimi ile alışveriş yapmasına olanak sağlayan Clotie, ilk yatırımını almasının üzerinden henüz 8 ay geçmeden ikinci yatırım turunu tamamladı. 2020 yılının temmuz ayında APY Ventures liderliğinde ve Angel Effect'in katıldığı tohum yatırımı turunda 700 bin TL yatırım alan Clotie, ikinci yatırım turunda 400 bin dolar yatırım aldı. Angel Effect'in liderliğini üstlendiği bu turda ana yatırımcı APY Ventures iken Lima Ventures'ın yanı sıra melek yatırımcı olarak da Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Nazif Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu, iyzico'nun Kurucu Ortağı Barbaros Özbuğutu, Onur Gargılı, Enver Doğuş Kuran, Kemal Cihan Seyithanoğlu ve Seyfettin Ersen Erol yer aldı.

BİZE ULAŞIN