Tırport, 250 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Tırport, 250 milyon lira değerleme üzerinden Re-Pie’dan yatırım aldı. Tırport, Crunchbase’de dünyadaki en önemli 10 lojistik teknolojisi arasında sıralanıyor ve Gartner raporlarında Avrupa’daki önde gelen dijital lojistik platformlarından biri olarak gösteriliyor.
25.12.2021 10:50 GÜNCELLEME : 25.12.2021 10:56

Tırport, 250 milyon lira değerleme üzerinden Re-Pie'dan yatırım aldı. Teknoloji ve yenilik odaklı iş modellerine yatırım yapan Re-Pie Portföy, lojistik teknolojileri alanında önemli bir yatırıma imza attı. Re-Pie, bünyesinde bulunan Birinci Karma Teknoloji GSYF üzerinden, lojistik sektöründe dijital iş ortağı olarak kurulan Tırport'a yatırım yaptığını duyurdu. Yatırım turuna ayrıca Avrupa'dan Encore Holding de dahil oldu. Tırport, 2022 itibariyle Türkiye ile birlikte 7 ülkede faaliyet gösterecek.

Türkiye'nin faaliyet izni almış ilk alternatif yatırım fonu yönetim şirketi Re-Pie Portföy, farklı alanlara yaptığı yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Toplam portföy hacmini 5,2 milyar lira seviyesine çıkaran şirket, teknoloji ve yenilik odaklı iş modellerine yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Re-Pie Portföy, bünyesinde bulunan Birinci Karma Teknoloji GSYF üzerinden, Türk lojistik sektörünün dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle yoluna devam eden Tırport'a yatırım yaptığını açıkladı. Yatırım turuna Avrupa'dan Encore Holding de katıldı. Tırport, 2022 itibariyle Türkiye ile birlikte 7 ülkede faaliyetlerini sürdürecek.

TIRPORT HAKKINDA

Lojistik teknolojileri alanında yapay zekâ destekli, katma değeri yüksek çözümler üreten Tırport, aldığı yeni yatırım ile birlikte Avrupa ve Avrasya bölgesindeki büyümesini hızlandırmayı hedefliyor. Tırport, Crunchbase'de dünyadaki en önemli 10 lojistik teknolojisi arasında sıralanıyor ve Gartner raporlarında Avrupa'daki önde gelen Dijital Lojistik Platformlarından birisi olarak gösteriliyor.

Yaklaşık 5 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak hayata geçirilen Tırport, lojistik yönetimine özel bir ERP olmasının ötesinde, lojistik sektörünün tüm paydaşlarına hizmet veren ve onları bir araya getiren bir dijital iş ortağı olma hedefiyle yoluna devam ediyor.

BİZE ULAŞIN