İçinden köy geçen otel

“İçinden köy geçen otel” olarak anılan Argos in Cappadocia, misafirlerine her mevsim farklı bir deneyim yaşatıyor.
02.04.2021 13:47 GÜNCELLEME : 27.04.2021 14:16

"İçinden köy geçen otel" olarak anılan Argos in Cappadocia, misafirlerine her mevsim farklı bir deneyim yaşatıyor. Volkanik tüflerin yarattığı, rüzgâr, kar ve yağmurun binlerce yılda nakış gibi işlediği benzersiz coğrafyası ile Kapadokya'nın tüm güzelliklerini ortaya koyan Argos in Cappadocia, konuklarını güvenilir, korunaklı ve her biri farklı manzara ve dekorasyona sahip konaklarıyla büyülü bir yolculuğa davet ediyor.

Dünyanın en ilginç ve en güzel doğal güzelliklerine sahip Kapadokya'nın en yüksek yerleşimlerinden biri olan Uçhisar'da, Güvercinlik Vadisi ve Erciyes Dağı'nı karşıdan gören manzarasıyla Argos in Capaddocia'da yaşanan deneyimler, unutulmaz anılar olarak belleklere kazınıyor.

Argos in Cappadocia, doğum günü etkinlikleri, özel kutlamalar, barbekü keyfi gibi her türlü özel etkinliğe uygun programlarla ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Argos in Cappadocia; Bezirhane, Şapel, Müze Salon gibi tarihin izlerini sürmek, Kapadokya'nın mistik havasını vadi yürüyüşleriyle taçlandırmak, Kavak Konak'ın terasındaki sıcak havuzuyla Güvercinlik Vadisi ve Erciyes manzarasında havuz keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerin adresi oluyor.

51 farklı deneyim sunuyor

Köyün Güvercinlik Vadisi'ne bakan yamacına kademeler halinde yayılan konaklardan oluşan Argos in Cappadocia, kendine ait terası, bahçe ya da avlusu bulunan her biri farklı manzara ve dekorasyona sahip 51 odasıyla korunaklı ve güvenilir bir ortam sunuyor. Yaşam alanlarını birbirine bağlayan peyzajı, otantik yerleşime olan sadakati, incelikli estetik iç dekorasyonunun yanı sıra havuz bulunan odalarıyla misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor.

Muhteşem atmosferinde unutulmayacak lezzetler

Argos in Cappadocia'da gastronomik lezzetler, büyüleyici Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde, eski bir köyün kalbinde, unutulmaz bir deneyim eşliğinde, otelin lezzet ve keyif durakları Seki Restaurant ve Lounge'da ödüllü şaraplar eşliğinde sunuluyor. Argos in Cappadocia, rengarenk balonların manzarasına karşı havuz keyfi, hamam ve terapi odası, gün doğumu kahvaltısı, vadi yürüyüşleri ile yıllarca konuşulacak bir deneyim vaat ediyor.

BİZE ULAŞIN