Tuhaf marka yönetimi

M. İmer Özer imzalı T.U.H.A.F Marka Yönetimi kitabı, pazarlama dünyasına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.
20.04.2021 15:25 GÜNCELLEME : 27.04.2021 11:41

M. İmer Özer imzalı T.U.H.A.F Marka Yönetimi kitabı, Elma Yayınevi'nden çıktı. T.U.H.A.F, pazarlama aygıtını karmaşık ve anlaşılmaz tanımlardan, deyimlerden arındırarak şirketleri daha karlı, daha başarılı hale getiren bir yönetim disiplini olarak anlatıyor. Pazarlamanın kimi zaman üstten bakan teorilerle dolu evreni M. İmer Özer'in onlarca örnek ve hikaye ile zenginleştirilmiş kalemiyle zihin açıcı olmakla kalmıyor, eğlenceli bir etkinliğe dönüşüyor.

M. İmer Özer'in iş dünyasında yıllar içinde kazandığı deneyim ve gözlemlerinden süzülerek esprili bir dil ve anlatımla yazıya döktüğü hikayelerden oluşan kitabı, pazarlama dünyasına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor. Sektör profesyonellerinin yanı sıra marka ve pazarlama alanında eğitim gören ya da kariyerlerine bu alanda yön vermek isteyen gençlere de ışık tutacak bir kitap niteliğinde. Özer'in hepimize tanıdık gelen, samimi ve içten diliyle keyifle okunan öyküleri ve örnekleri, marka yolculuğunda farklılaşmak isteyen kişi ve kurumlarda derin izler bırakacak ipuçları ile dolu.

Türkiye reklam sektörünün tanınmış isimlerinden Serdar Erener kitapla ilgili, "Pazarlama gurularının çoğu, piyasada canı yanmamış tuzu kurulardır. Piyasa gerçekleriyle boğuşan ve başaranların çoğu da işin teorisini kurmakla ilgilenmezler. İmer Özer, çok nadir rastlanan üçüncü bir gruptan. Yaparak öğrenmiş. Öğrendikçe başarmış. Sonra da başarısının teorisini kurmuş. Hepsini de çok genç bir yaşa sığdırmış. Onun T.U.H.A.F adını verdiği metodoloji, benim otuz beş senede keşfettiğim doğruların samimi bir dille ele alınmış özeti gibi. Şapka çıkarırım" diyor.

YAZAR HAKKINDA

M. İmer Özer bir kimya mühendisidir. Pazarlama dalında yüksek lisans sahibidir. 2004 yılında ürün yöneticisi olarak katıldığı Koruma Temizlik A.Ş.'nin 2008'den bu yana genel müdürlüğü görevini sürdürmektedir. M. İmer Özer, Türkiye'de perakende ve hızlı tüketim ürünleri alanının etkili kuruluşu PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği'nin yönetim kurulu başkanı, İKMİB İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçılar Birliği başkan yardımcısı, GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı yönetim kurulu üyesidir.

BİZE ULAŞIN