Türkiye'deki en iyi 10 işveren markası

Great Place to Work’ün Avrupa’nın En İyi İşverenleri Listesi açıklandı. Türkiye’den, yüksek çalışan bağlılığı skoruna sahip 10 şirket, Avrupa Bölgesi’nde faaliyet gösteren şirketlerin yer aldığı Best Workplaces in Europe listesine girmeyi başardı.
21.09.2021 14:18 GÜNCELLEME : 21.09.2021 14:18

Great Place to Work'ün Avrupa'nın En İyi İşverenleri Listesi açıklandı. Türkiye'den, yüksek çalışan bağlılığı skoruna sahip 10 şirket, Avrupa Bölgesi'nde faaliyet gösteren şirketlerin yer aldığı Best Workplaces in Europe listesine girmeyi başardı.

Toplamda 4 kategoride 150 şirketten oluşan listede Türkiye'den 10 şirket farklı kategorilerde listeye girerken Kuveyt Türk, Best Large listesinin birincisi oldu. 25 şirketten oluşan Best Small kategorisinde Inspark 8'inci sırada, Farmazon da 23'üncü sırada yer aldı. Türkiye'den 4 şirketin yer aldığı Best Medium kategorisinde gittigidiyor/eBay 5'inci, Tümaş Mermer 14'üncü, Aktoy 28'inci ve Doğuş Holding de 41'inci oldu. Best Large kategorisinde ise Kuveyt Türk en iyi işveren olurken Albaraka Türk 19'uncu, Penti 37'nci ve sahibinden.com da 47'nci oldu.

İşyeri kültürü konusunda küresel otorite olan Great Place to Work®, bir işyerini herkes için mükemmel yapan temel faktörler kapsamında Avrupa'da 36 ülkede faaliyet gösteren 3 binden fazla şirkette çalışan 1 milyonu aşkın çalışanı temsil eden analizler sonrası 2021 için Best Workplaces in Europe listesini oluşturdu. Her yıl gerçekleştirilen çalışma, kapsam ve metodoloji açısından Avrupa bölgesinde gerçekleştirilen en geniş kapsamlı çalışan deneyimi analizi olma özelliğini taşıyor

BİZE ULAŞIN