Sigorta teklifi veren pazar yeri: Dijipol

Sigortacılıkta hibrit model hizmeti sunan dijipol.com, sigorta yaptırmak isteyen kişilere 10 farklı bireysel sigorta branşında online olarak teklif alıp, karşılaştırıp, anında satın alma işlemlerini gerçekleştirebilme imkanı sunuyor.
06.12.2021 11:04 GÜNCELLEME : 06.12.2021 11:04

Türkiye genelinde 170'den fazla şubesi bulunan ÖzserNEO Sigorta ve Reasürans Brokerliği, yeni platformu dijipol.com ile, sigortacılıkta hibrit model hizmeti sunacak. Platform, sigorta yaptırmak isteyen kişilere 10 farklı bireysel sigorta branşında online olarak teklif alıp, karşılaştırıp, anında satın alma işlemlerini gerçekleştirebilme imkanı sunan bir sigorta pazaryeri olarak öne çıkıyor.

Bu modelin dünyada bir ilk olduğunu söyleyen ÖzserNEO Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Üze, "Dijipol'ü rakiplerinden farklılaştıran özelliği, hibrit sigortacılık anlayışı. Bu vesile ile 'Hibrit Sigortacılık' jargonunu ilk defa sektörümüze kazandırmış olduk. Açıklamam gerekirse; internet üzerinden poliçe satın alan müşterilerimize diledikleri her an, oturdukları bölgeye en yakın şubemizden, telefon veya yüz yüze iletişimde bulunabilecekleri müşteri yetkilileri atayan Türkiye'de ilk kez hayata geçirilecek yeni nesil sigortacılık modelidir diyebilirim" dedi.

"Dünyada örneği yok"

Geleneksel şubecilik anlayışı ile online'ın hız ve imkanlarını buluşturduklarını ifade eden Üze şunları aktardı:

"Türkiye'de ilk kez hayata geçirilecek bu sistemin, dünyanın hiçbir yerinde örneği yok. Pandeminin ilk zamanlarında başladığımız ve iki yıllık titiz bir çalışma sonunda ortaya çıkardığımız dijipol markamızın, sektörün jenerik ismi olacağını düşünüyoruz. Bu hibrit sigortacılık sistemi ile sektörün yönünü değiştirerek, geleneksel sigortacılığı dijital dünyaya entegre ediyoruz. Firmalardan şubelere sektörün tüm katmanlarındaki oyuncuların, doğru şekilde dijital dönüşüm yapamazlarsa sürdürülebilirlik anlamında sıkıntılar çekeceğini şimdiden öngörüyoruz. Doğru bir dijital dönüşümle kendilerini yenilediklerinde, sektörde yerlerini sağlamlaştıracaklarını ve geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceklerini biliyoruz. Bu açıdan da bakıldığında şubelerin hibrit sisteme dahil olmaları varlıklarını devam ettirebilmeleri açısından çok önemli olacak."

BİZE ULAŞIN