Fon takibi yapmayı kolaylaştıran platform

Yatırım fonları alanında bilgi almak, analiz yapmak ve satın almak gibi birçok işlemin gerçekleştirilebildiği online platform İyi Gelir, farklı bilgi seviyelerine sahip yatırımcılar için fon takibi yapmayı kolaylaştırıyor.
14.03.2022 12:13 GÜNCELLEME : 14.03.2022 12:13

PARA ÖZEL Serra Eren Sarıoğlu, yatırım fonları alanında bilgi almak, analiz yapmak ve satın almak gibi birçok işlemin gerçekleştirilebildiği online platform İyi Gelir'in yönetici ortağı. Yatırımcılar, İyi Gelir'de aylık abonelik sistemi içerisinde fonlar hakkında bütün bilgilere ulaşabiliyor, yatırım fonlarını alıp satabiliyor. Hedeflerinin yatırım fonları hakkında eksiklerin giderilmesi, daha anlaşılabilir ekranlardan bilgilerin takip edilmesi ve farklı bilgi seviyelerine sahip yatırımcılar için fon takibi yapmayı kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Sarıoğlu, "2020'de açtığımız platformumuzun kullanıcı sayısı bugün 10 bine yaklaştı. Aynı zamanda Youtube ve sosyal medya tarafında da hızla ilerledik. 2021 yılında B2B tarafta da iş birliklerine imza attık. Bunlardan biri, geçtiğimiz günlerde hayata geçti. Artık, İyi Gelir model portföylerine aracı kurumlar vasıtasıyla da ulaşılabiliyor" diyor.

Çalışmalara İTÜ Çekirdek bünyesinde başlamış oldukları bilgisini de veren Sarıoğlu, "2022'de B2C tarafta fon platformumuzu hayata geçirmek en önemli hedefimiz. B2B kısımda ise sürmekte olan işbirliklerimizin meyvelerini almayı ve yeni işbirliklerine imza atmayı planlıyoruz. 2022'nin İyi Gelir'in hızla büyüdüğü, bilinirliğinin arttığı bir yıl olmasını hedefliyoruz" açıklamasında bulunuyor.

BİZE ULAŞIN