Sektörde ilk: online kredi

Profesyonel kullanım amaçlı ekipmanların finansmanında leasing çözümleri sunan BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş., iş ortaklarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir mobil uygulamayı hayata geçirdi.
04.04.2021 20:35 GÜNCELLEME : 27.04.2021 12:33

Profesyonel kullanım amaçlı ekipmanların finansmanında leasing çözümleri sunan BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş., iş ortaklarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. Yeni uygulama ile, sektörde bir ilk olan online kredi özelliği de devreye alındı.

Profesyonel kullanım amaçlı ekipmanların finansal kiralama ile finansmanı konusunda sektördeki satıcı, distribütör ve bayilerin ekipman satışlarını artırmaya yönelik çözümler sunan BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş.'nin Genel Müdürü Kağan Yaşa, uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştıkları yeni mobil uygulama ile dijitalleşme alanında önemli bir adım attıklarını belirtti. Yaşa, "İş ortaklarımız için daha önce var olan 7/24 teklif ve kredi başvurusu yaptıkları web uygulamamızı mobil uygulama haline getirdik. Çalıştığımız her iş ortağımıza özel tasarlanmış, satış hacimlerini artırmalarına yönelik yeni uygulamamızla, sektörde bir ilk olan online kredi kararı özelliğimizi de devreye aldık" dedi.

"Hayatı kolaylaştıracak çözümler sunuyoruz"

2017'den bu yana müşteri odaklı anlayışla yeni iş modellerini, verimliliği, müşteri ve satıcılarının ihtiyaçlarını odağa aldıklarını belirten Yaşa, salgın döneminden daha önce odaklandıkları teknolojik alt yapı yatırımlarıyla satıcılarının beklentilerine hızla cevap verebildiklerini söyledi. Yaşa, bunu yaparken de şirket olarak önceliklerinin, müşteri ve iş ortaklarına zaman ve mekana bağlı olmadan faydalanacakları dijital uygulamalar yaratmak olduğunu sözlerine ekledi.

BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş'nin birlikte çalıştığı satıcılara yönelik hayata geçirdiği mobil uygulamalar ve yeniliklerle leasing sektöründe dijital alanda öncü bir şirket olduğunun altını çizen Yaşa, "Üreticiler, distribütörler, bayiler dahil olmak üzere iş makinalarından, medikal ve IT'ye kadar farklı sektörlerdeki müşterilerimiz için stratejik iş ortağı konumundayız. Tüm iş ortaklarımıza hayatı kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

BİZE ULAŞIN