Kripto para borsalarına 7/24 para transferi

Artık kripto para borsalarına IBAN veya hesap bilgisine gerek olmadan Yapı Kredi Mobil üzerinden para transferi gerçekleştirilebilecek.
06.05.2021 15:05 GÜNCELLEME : 06.05.2021 15:06

Yapı Kredi Mobil'den yeni uygulama. Artık kripto varlıkların alım satımının yapılabildiği kripto para borsalarına para transferi gerçekleştirilebilecek. Kullanıcılar, Yapı Kredi Mobil'den Btcturk ve Paribu kripto para borsalarına IBAN veya hesap bilgisi girmelerine gerek kalmadan 7/24 para gönderebilecek. Kullanıcıların, kripto para borsalarına hızlıca para göndermek için Kripto Platform İşlemleri menüsünden istedikleri kurumu seçip sadece tutar bilgisi girmeleri yeterli olacak.

Varlıklar dijitalleşiyor

Değişen ihtiyaçlara hızla adapte olarak her zaman için ihtiyaçlara yönelik hizmetler sunduklarını belirten Yapı Kredi COO'su Cahit Erdoğan şunları aktardı: "Dijitalleşme, tüm dünyada alışkanlık ve rutinleri değiştiriyor. Bununla birlikte teknolojinin gelişmesi ve dijitalleşme hızının artmasıyla birlikte varlık kavramı da giderek şekil değiştirdi. Yapı Kredi olarak tüm bu gelişmeleri yakından takip ediyor, dijital alandaki yatırımlarımızı müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda son teknoloji ve trendlere göre şekillendiriyoruz. Dijitalleşen günümüz dünyasında artık kullanıcılar diledikleri bankacılık hizmetine, diledikleri zaman ve mekanda en hızlı ve konforlu şekilde ulaşmak istiyor. Bu kapsamda müşterilerimizin bireysel ve kurumsal 800'ün üzerinde bankacılık işlemini kolaylıkla gerçekleştirebildiği Yapı Kredi dijital kanallarına bir yenilik daha ekledik. Artık kripto varlık platformlarına para transferi hizmetimizle, Türkiye'de kripto para alım-satımı yapılabilen Btcturk ve Paribu borsalarına Yapı Kredi Mobil aracılığıyla hesaptan direkt para gönderilebilmesini sağlıyoruz."

BİZE ULAŞIN