Yenilikçi kripto para borsası: Bitlo

Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından Bitlo, yenilikçi ürünleriyle Türk yatırımcılar ve traderlar için yeni kapılar açıyor. 2017'de kurulan Bitlo, bugün kullanıcılarına 70’in üzerinde kripto para biriminin yanı sıra sepet tokenlar ve rezerv tokenlar gibi kendi ürünlerini sunuyor.
27.10.2022 16:08 GÜNCELLEME : 27.10.2022 16:37

Türkiye'nin köklü kripto para borsalarından Bitlo, yenilikçi ürünleriyle Türk yatırımcılar ve traderlar için yeni kapılar açıyor. 2017'de kurulan Bitlo, bugün kullanıcılarına 70'in üzerinde kripto para biriminin yanı sıra sepet tokenlar ve rezerv tokenlar gibi kendi ürünlerini sunuyor. Gelin, kripto para sektörünün yenilikçi adresi Bitlo'yu yakından tanıyalım...

BİTLO NEDİR?

Bitlo, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil 70'in üzerinde popüler kripto para birimini alıp satabileceğiniz bir kripto para borsasıdır. Kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeken Bitlo'da spot alım satımın yanı sıra limit ve stop limit emirleri de verebilirsiniz. Bitlo, Türkiye'de ve dünyada blok zincir ekosisteminin gelişimini de desteklemektedir. Bu amaçla kurulan Bitlo Crypto Fund, çözüm üreten projelere yatırım yapmaktadır.

BİTLO NASIL KURULDU?

Türkiye'nin en eski kripto para borsalarından olan Bitlo, 2017'de Mustafa Alpay ve Hakan Baş tarafından kuruldu. 2018'de üye alımına açılan platform, aynı yıl kripto para al sat işlemlerini aktif hale getirdi. 2022 yılında ise Bitlo, Şikayetvar A.C.E. Ödülleri'nin Kusursuz Müşteri Deneyimini Yaşatan Kripto Para Borsası kategorisinde Diamond Ödül'e layık görüldü.

BİTLO'DAN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER: SEPET TOKENLAR VE REZERV TOKENLAR

Bitlo, kripto yatırımcılarını avantajlı ve yenilikçi ürünlerle buluşturuyor. Bitlo'nun son bir yıl içinde çıkardığı sepet tokenlar ve rezerv tokenlar sayesinde artık kripto para yatırımı yapmak çok daha kolay, çok daha kârlı.

SEPET TOKEN NEDİR?

Kârlı bir kripto para yatırımı yapmanın püf noktalarından biri, kripto para sepeti oluşturmaktır. Bununla beraber, kripto para sepeti yapmak maliyetli ve yorucu bir iştir. Çünkü birden fazla kripto paranın ön araştırmasını, anlık takibini ve alım satımını gerektirir. Ancak sepet tokenlar ile tek bir token üzerinden bir kripto para sepeti yönetebilir, böylece daha az maliyet ve daha az mesaiyle portföy yatırımı yaparsınız.

Bitlo'nun Token 10 (TKN10) ve Token 20 (TKN20) sepet tokenları en iyi kripto para birimlerini içerir. Token Metaverse (TMETA), Token NFT (TNFT), Token Play (TPLAY) ve Token DeFi (TDEFI) ise ilgili ekosistemlerin en popüler kripto paralarını içermektedir. Sepet tokenların içerikleri, Bitlo'nun uzman ekibi tarafından belirlenmiştir ve fiyat hareketlerine göre zaman zaman güncellenir.

REZERV TOKEN NEDİR?

Bitlo'nun yakında çıkacak rezerv tokenları, Türk lirasına ve altın, gümüş, platine erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor. Fiyatı gram altına endeksli Gram Gold (GRAMG), gümüşe endeksli Gram Silver (GRAMS), platine endeksli Gram Platin (GRAMP) ve TL'ye endeksli LiraT (TRYT) birer stablecoindir. Bu stablecoinler, Bitlo rezervlerinde saklanan fiziksel karşılıklarıyla desteklenir. Yani üretilen her bir rezerv tokenın karşılığı, Bitlo'nun banka hesaplarında bulundurulur. Böylece, rezerv tokenın fiyatı daima temsil ettiği varlığa eşit olur. Örneğin, 1 GRAMG'nin değeri fiziksel gram altına eşittir.

SOCİAL TRADİNG İLE PORTFÖYÜNÜZÜ PAYLAŞIN

Bitlo kullanıcıları, Social Trading uygulamasıyla birbirlerinin portföylerine yatırım yapabiliyor. Social Trading ile ortföyünü paylaşan kullanıcıların portföylerini inceleyebilir ve beğendiğiniz portföylere tek tuşla yatırım yapabilirsiniz. Aynı şekilde siz de portföyünüzü paylaşabilir, Bitlo topluluğunun aktif bir parçası olabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN