Dijital kuyruk ile sıra beklemeye son

Queeme uygulaması, sıra beklemek gereken yerlerde dijital kuyruk oluşturarak zaman kaybının önüne geçiyor. Anlık bildirimlerle sırayı takip etmeye olanak sağlıyor.
09.07.2021 11:41 GÜNCELLEME : 09.07.2021 11:42

Post pandemiyle beraber tüketici beklentileri değişti. Sağlık, temassız hizmetler ve zaman yönetimi oldukça önemli hale geldi. Bu amaçla kurulan ve Türkiye'de yeni nesil dijital kuyruksuz müşteri deneyimi sunan Queeme, geliştirdiği algoritmasıyla kullanıcıların sıra beklemesini ortadan kaldırarak, işletmelerin verimli bir altyapı ile çalışmasına olanak sağlıyor.

Tüketicilerin ürün ve hizmet alırken kaybolan zamanlarını onlara geri kazandırarak sıra beklemeyi ortadan kaldıran Queeme; finans, sağlık, ulaşım, gıda, perakende, alışveriş merkezleri ve marketler gibi lokasyonlarda kullancıların dijital sıra almasını sağlayarak, işletmelerdeki kuyruğu ve boşa harcanan zamanı önlüyor. Asıl odak noktası işletmelerin onları ziyaret eden tüketici ve müşterilerini yakından tanıması ve dijitalde tüm iş süreçlerini yönetebilmesine olanak sağlamak. Queeme ile müşterilerine öncelikli ürün ve hizmetler sunabilen şirketler CRM altyapısı sayesinde süreçlerini hızlı ve kolayca yönetebiliyorlar. İşletmeler şube yoğunluklarını, sık gelen müşterilerini, onlara dair veri analizlerini görüp, ardından aksiyona geçip gelir modellerini çeşitlendirerek dijital de de büyümeye devam ediyorlar.

''Şirketlerin müşterilerini tanıyacakları algoritmalar sunuyoruz''

Queeme Kurucusu Ersoy Soyer, ''2019 yılında Queeme'yi kurma fikri ilk kez sıra bekleyerek geçen vaktin, daha verimli nasıl kullanılabilir düşüncesiyle oluştu. Buna bir çözüm üretmek ve zamandan tasarruf ettirerek tüketici ve işletmelerdeki memnuniyet oranını artırmayı hedefledik. Pandemi döneminde çoğu işletme on yıllık dijital dönüşümü geçen bir yıl içerisinde gerçekleştirmek zorunda kaldılar. Geliştirdiğimiz uygulamayla online bir alt yapı sistemi bulunmayan işletmelere oldukça avantajlı ve memnuniyet odaklı bir altyapı sağlıyoruz'' dedi.

Ersoy Soyer

Anlık bildirimlerle sıranı takip et

İşletmeye uğrayan ziyaretçilerin Android veya IOS işletim sistemli cep telefonlarına Queeme indirilip, temassız sıra yönetimi sistemine hızlıca kayıt olunuyor. Queeme içerisindeki anlaşmalı işletmeler ve kuruluşlar, uygulamanın keşfet ekranında, kullanıcının en yakın lokasyonuna göre görüntüleniyor. Ardından ziyaretçiler işletmenin şubesini seçerek, tek tuşla dijitalde sıra alabiliyor. Queeme, sisteminde bulunan anlık bildirimlerle sıranın, ziyaretçilere ne zaman gelebileceğini paylaşıyor ve aynı zamanda sırayı erteleme veya iptal etme seçenekleri de sunuyor.

BİZE ULAŞIN