Küçük esnafa özel pazaryeri

Küçük esnaf ve KOBİ’lerin internette kolaylıkla satış yapabilmeleri ve dijital dünyaya adım atabilmeleri amacıcyla kurulan ve pazaryeri mantığıyla çalışan Shopalm.com, stok takip, raporlama, sipariş takip, faturalandırma gibi tüm süreçleri tek bir panel üzerinden yönetiyor.
27.08.2021 11:00 GÜNCELLEME : 27.08.2021 11:06

KOBİ'leri, küçük esnafı, hatta ev hanımlarını dijitalletirmek ve internette kolayca satış yapmalarını sağlamak amacıyla, "Avuç içinizdeki alışveriş" mottosuyla hayatageçirilen Shopalm.com, kendi işini hızlıca kurak isteyenlere imkan sunuyor. Firmaların ve bireysel satıcıların bir web sitesi olmadan da sosyal medya hesaplarından ve sunduğu online mağaza üzerinden ürünlerini satmalarını ve kredi kartı ile ödeme almalarını sağlayan Shopalm, ödeme altyapısından sipariş takibine kadar bir e-ticaret sitesinde bulunan tüm özelliklerin sahip olduğu online mağaza olmanın yanında kullanıcıların sosyal medya hesaplarında da ödeme alma ve ürün tanıtımı süreçlerini kolaylaştırıyor. Anlaşmalı olduğu kargo firmaları ile kullanıcıların avantajlı fiyatlarla kargo gönderim ve takip işlemlerini sağlayan firma, stok takip, raporlama, sipariş takip, faturalandırma gibi tüm süreçleri tek bir panel üzerinden yönetiyor.

Kolay ve güvenli çözüm

Özellikle KOBİ'lerin mağazacılıktaki sıkıntılarını ortadan kaldırmak hedefiyle Shopalm.com girişimini hayata geçirdiklerini ve gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını belirten Shopalm.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Umut Yalçın, "Türkiye'deki KOBİ'lerin destekçisi olma misyonumuzla, fayda sağlamak üzere çözümler üretiyoruz. Dijitalleşme sürecinde güvenlik kaygısını ve maliyetleri ortadan kaldırarak yolumuzda ilerliyoruz. Shopalm.com ile işinizi kurmak, devam ettirmek ve geliştirmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm e-ticaret ve satış fonksiyonları tek bir yerde, bir arada. Üstelik Shopalm kapıda ödeme ve nakitle temas dertlerine de son vererek, güvenli ve hijyenik ödeme yapısıyla yeni normale uygun" diyor.

Güvenli ücretsiz online mağaza Shopalm kolay kurulum, kişiselleştirme, sosyal medyadan satış, sosyal medya hesaplarıyla entegrasyon, çoklu platform, link ile ödeme alma, sanal POS gibi başlıklarda toplanan pek çok özelliğiyle KOBİ'lerin en büyük yardımcısı konumunda.

BİZE ULAŞIN