Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi yarın başlıyor

Türkiye’nin tek haftalık ekonomi dergisi PARA tarafından düzenlenen 5. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi; “Altın Yıl” ana teması ile 18 Kasım 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek.
17.11.2021 15:15 GÜNCELLEME : 18.11.2021 15:02

Türkiye'nin tek haftalık ekonomi dergisi PARA tarafından düzenlenen 5. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi; "Altın Yıl" ana teması ile 18 Kasım 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Pandemi koşulları nedeniyle webinar olarak gerçekleşecek zirvenin açılışındaki özel oturumlarda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu konuşacak. Zirve www.yeninesilgirisimcilik.com adresi üzerinden canlı izlenebilecek.

Webinardaki altı ayrı panel ve özel oturumlarda 33 önemli isim görüşlerini ve girişim hikayelerini anlatacak. Zirve, Turkuvaz Dergi Genel Müdürü ve Turkuvaz Medya İcra Kurulu Üyesi Yasemin Gebeş'in açılış konuşması ile başlayacak. Açılıştan sonraki özel oturumlarda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Enes Ergün ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç konuşacak. Günün sonunda ise astrolog Hande Kazanova da özel bir sunum yapacak.

Saat 11.35'te başlayacak olan ve moderatörlüğünü Surgitate Kurucu & Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Özge Akbulut'un yaptığı ve "Sanayiyi Dönüştürmek" başlıklı ilk panelde; Amazon Web Services Ülke Müdürü Burak Aydın, SabancıDX Genel Müdürü Doğuş Kuran ve MESS Teknoloji Merkezi Grup Direktörü Efe Erdem konuşacak. Panelde sonraki özel oturumda ise MIT & Harvard BAMM Labs Kurucusu Prof. Dr. Utkan Demirci sunum yapacak.

Moderatörlüğünü Arya Yatırım Direktörü Özlem Eke Tümer'in yaptığı ve "Girişimlerle Dönüşmek" konulu ikinci panelde ise, Türk Telekom Strateji Planlama ve Dijital Genel Müdür Yardımcısı Barış Karakullukçu, Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt, Migros Perakende Operasyonları İcra Kurulu Üyesi Mustafa Bartın konuşacak. İki panel sonrasında yapılacak özel oturumda ise sporcu ve melek yatırımcı Sinan Güler konuşacak.

Para Dergisi yazarı Ürün Dirier'in moderatörlüğünde yapılacak ve "Yatırımcıların Gözünden Yeni Fırsatlar" konulu üçüncü panelde ise, DCP Ortağı Alper Karagöz, Angel Effect Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar, hiVC CEO'su Bora Şahinoğlu konuşacak. Panelden sonraki özel oturumda ise Arizona Üniversitesi Girişimcilik Programı Yöneticisi & Washington Üniversitesi Medical School Bioilaç Girişimcilik Programı Direktörü Prof. Dr. Emre Toker sunum yapacak. Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü Mehru Aygül'ün moderatörlüğündeki "Yeşil Dönüşüm" başlıklı 4'üncü panelde ise, TÜBİTAK GİSDEG Grup Koordinatörü Elif Koşok, YASED Genel Sekreteri Serkan Valandova ve Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu konuşacak.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi ve FinTech İstanbul Kurucu Ortağı Prof. Dr. Selim Yazıcı'nın moderatörlüğünde yapılacak 5'inci panelde "Finteklerin Yarını" konusu işlenecek. Panelde Figo Para Kurucu Ortak / TOBB Finansal Teknolojiler Meclisi Başkanı Koray Bahar, TÜBİTAK BİLGEM Blokzincir Araştırma Laboratuvarı Yöneticisi Taner Dursun, Birleşik Ödeme Hizmetleri Yönetici Ortağı İlker Sözdinler, Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği Başkanı ve iPara CEO Burhan Eliaçık konuşacak. Hackquarters Kurucu Ortak ve CEO'su Kaan Akın'ın moderatörlüğündeki son panelde ise "Healthtech'in Geleceği" masaya yatırılacak. Panelde Acıbadem Kuluçka Merkezi Müdürü Eda Tanoğlu ve Inofab Kurucusu Merthan Öztürk konuşacak.

BİZE ULAŞIN