6. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi’nde “Unicorn Çağı” konuşuluyor

Turkuvaz Medya Grubu’nun haftalık ekonomi dergisi Para tarafından düzenlenen 6. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın video katılımıyla bugün ‘Unicorn Çağı’ temasıyla online olarak gerçekleştiriliyor.
13.06.2022 14:15 GÜNCELLEME : 14.06.2022 12:09

Turkuvaz Medya Grubu'nun haftalık ekonomi dergisi Para tarafından düzenlenen 6. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın video katılımıyla bugün 'Unicorn Çağı' temasıyla online olarak gerçekleştiriliyor.

Zirve, Bakan Mustafa Varank'ın, 'Türkiye'nin Girişimcilik Vizyonu' ile ilgili konuşmasıyla başlayacak. Online webinarda CAMX Power Kurucusu Kenan Şahin de 'Enerji Teknolojilerinin Yarını' özel oturumunda açıklamalarda bulunurken @RemoteTeam.com Kurucusu ve Gusto Türkiye CEO'su Şahin Boydaş 'Slikon Vadisi Yolculuğu' hakkında bilgi verecek. Founder One Yatırım Komitesi Üyesi ve Türkiye Girişimcilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra'nın 'Etki Yatırımcılığı'nı anlatacağı webinarda Truva Coorp. Kurucu Başkanı İlhan Fuat Akyıldız, '6G ve Sonrası-Kablosuz Teknolojilerin Geleceği ve Girişimciliğe Etkileri'ni katılımcılarla paylaşacak. Webinarın son özel oturumunda ise XR Masters CEO'su ve Uluslararası AR Cloud (OARC) Derneği Test Bed Koordinatörü Ali Hantal ise 'Metaverse'i Anlamak' konusuna değinecek.

Inbusiness Dergisi Haber Müdürü Çiğdem Subaşı'nın moderatörlüğünde gerçekleşecek webinarın ilk panelinde "Teknolojide Kadın Girişimciliğinin Yükselişi", Oto.net Kurucu Ortağı Yonca Ulusoy, Kadınların Elinden Kurucu Ortağı Hande Dumrul ve CBOT Kurucu Ortağı Çiler Ay tarafından tartışılacak.

'Girişimcilik Yolculuğumuz' panelinde ise, Projectz Kurucu Ortağı Tahir Zaimoğlu, Blesh CEO'su Soydan Ersoy, Ideasoft CEO'su Seyhun Özkara, Bundle CEO'su Ercan Varol, Open English EMEA Başkan Yardımcısı Ali Servet Eyüboğlu'nu konuk edecek.

'Ne arıyoruz? Yatırımcıların Gözünden Yeni Fırsat Alanları' panelinin moderatörlüğünü ise Sentez Medya Grup Başkanı & Para Dergisi Bilişim Yazarı Musa Savaş üstlenecek. Panelde Fongogo Kurucu Ortağı Ali Tirkeş, hiVC ve hiBoost CEO'su Bora Şahinoğlu, Startup Wise Guys Türkiye Ortağı Günce Önür ve Angel Effect Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar girişimcilere tüyolar verecek.

"Girişimle Dönüşmek' panelinde ise Behub Medya Kurucusu ve Para Dergisi Yazarı Eyyüp Karagüllü'nün sorularını Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Genel Müdürü İbrahim Elbaşı, TT Ventures CEO'su Muhammed Özhan, Enerjisa Dağıtım Şirketleri Ar-Ge Müdürü Hülya Akınç ve Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü ve Lonca Yönetim Komitesi Üyesi Dr. Selman Ortaköy cevaplayacak. Para Dergisi Yazarı Ürün Dirier'in yönetimindeki Metaverse ve NFT konularının ele alınacağı panelin ikinci oturumunda ise BiLira Topluluk Yöneticisi, NFT Library ve NoN Fungible Me Kurucusu Aybars Dorman, XROXO, DeFiPpl Metaverse Kurucusu, SODİMER Blockchain Komite Başkanı ve Türkiye Metaverse Platformu Kurucu Üyesi Bünyamin Emeç ve Dijital Rönesans Kurucusu Filiz Dağ ilgi çeken açıklamalarda bulunacak.

Zirve'nin son panelinde ise "Fintek'ler Finans Dünyasını Nasıl Değiştiriyor?" konusu Inbusiness Yazı İşleri Müdürü Adil Uçar'ın moderatörlüğünde, Futurance Kurucu Ortağı ve CEO'su Erkan Coplugil, Momento Kurucusu Zeynep Dağlı Kastro, Insha Ventures Genel Müdür Vekili Hasan Sami Bayansar ve Agra Fintech Kurucu Ortağı Taner Toraman tarafından tartışılacak.

6. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi http://www.yeninesilgirisimcilik.com adresinden canlı olarak izlenebilecek.

BİZE ULAŞIN