E-spor’un kalbi bu zirvede atacak

Türkiye’nin en kapsamlı E-spor zirvesinin dördüncüsü 19 Ekim 2022 Çarşamba günü online olarak gerçekleştirilecek. “Eğlence başlıyor” ana temasıyla yapılacak olan E-Spor Zirvesi 2022’de birbirinden değerli konuşmacılar yer alacak. Kayıt yaptırmayı unutmayın!
16.10.2022 15:11 GÜNCELLEME : 17.10.2022 16:27

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Türkiye'nin haftalık tek ekonomi dergisi PARA, yine önemli bir zirveye ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin en kapsamlı E-spor zirvesinin dördüncüsü 19 Ekim 2022 Çarşamba günü online olarak yapılacak. T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek online E-Spor Zirvesi 2022 saat 11.00'de başlayacak. Türk Telekom'un ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan webinar www.e-sporzirvesiturkiye.com ve youtube.com/paradergi adreslerinden izlenebilecek.

"Eğlence başlıyor" ana temasıyla yapılacak olan E-Spor Zirvesi 2022'de birbirinden değerli konuşmacılar yer alacak. Zirvenin açılışında yapılacak olan özel oturumda T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu özel bir sunum yapacak. Türkiye Espor Federasyonu Başkanı Alper Afşin Özdemir ve Gamefactory Kurucu Ortağı Murat Kahraman da zirvenin açılışında özel oturumlarda sunum yapacaklar. Zirve kapsamında beş panel beş özel oturum gerçekleşecek. Trivians CEO'su Efe Kethüda'nın moderatörlüğünde gerçekleşecek ilk panel Gameone Başkanlar Oturumu başlığı ile yapılacak. Panelde Denizbank İstanbul Wildcats Başkanı Orlando Carlo Calumeno, Papara SuperMassive Blaze Esports Kurucu Ortağı Bora Koçyiğit, Team Galakticos Başkanı Serdar Ekrem Şirin konuşacak.

Para dergisi yazarı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Efe İralı'nın moderatörlüğünde gerçekleşecek ikinci panelde ise InGame Group Kurucu Ortağı Genco Alp ve RIOT Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul konuşacak.

E-Spor'da Reklam konulu özel oturumda ise Digital Advice Lab Kurucusu Berk Kuşaksız sunum gerçekleştirecek. Themindstone Blockchain Labs Kurucusu Tansel Kaya moderatörlüğünde yapılacak üçüncü panelde ise 4129Grey CEO Alemşah Öztürk, Trivians CEO'su Efe Kethüda, Spintop.Network CEO'su Sinan Gülfidan, AMVG Kurucu Ortağı Berk Uder konuşmacı olarak yer alıyor.

Metaverse'de E-Spor konulu özel oturumda, Games United CEO'su Bilgehan Baykal sunum yapacak. The Company Kurucu Murat Tayhan'ın moderatörlüğünde yapılacak dördüncü panel ise "Nasıl konumlanacağız" başlığı ile gerçekleşecek. Panelde; Little Caesars Türkiye Pazarlama Direktörü Pelin Akın Çiftçioğlu, PepsiCo Tüketici Promosyonları ve İş Ortaklıkları Müdürü Mehmet Behlil ve Denizbank NeoHub Genel Müdürü Gürhan Çam konuşacak.

Game Factory COO'su Erdal Sarı'nın moderatör olduğu son panel ise "Oyun içinde oyun" konusu tartışılacak. Panelde; SHN Espor Kurucusu Emrah Şahan, Dark Passage Kurucu Ortağı Ertuğ Okçuoğlu ve esports360 Kurucu Ortağı İlker Karaş konuşacak.

BİZE ULAŞIN