Enerji Devlerinden Önemli İş Birliği

Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi ile ülkemizin ilk özel elektrik perakende şirketi Aydem Perakende arasında önemli bir iş birliğine imza atıldı
25.03.2021 12:36 GÜNCELLEME : 25.03.2021 12:36

Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi ile ülkemizin ilk özel elektrik perakende şirketi Aydem Perakende arasında önemli bir iş birliğine imza atıldı. Türkiye'nin dört bir yanındaki Petrol Ofisi istasyonlarına elektrik giderleri konusunda destek sağlayan iş birliği ile düşük birim fiyat, zamlardan etkilenmeyen tarife, düşük güvence bedeli ve masrafsız DBS imkânı gibi cazip alternatifler sunuluyor.

Petrol Ofisi CEO'su Selim Şiper, "Bugüne kadar geliştirdiğimiz ürün, hizmet ve iş birliklerimizle müşterilerimize, topluma olduğu gibi bayilerimize de artı değer yaratacak, katkı sağlayacak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Aydem Perakende iş birliğimiz ile bayilerimiz istasyonlarında, cazip avantajlar ve uygun fiyatlarla elektrik kullanabilme olanağına kavuşacak. Böylece akaryakıta gelen tavan fiyat uygulaması çerçevesinde zor günler yaşayan bayilerimize bir nebze katkıda bulunmuş olacağız" dedi.

Türkiye enerji sektörünün iki büyük markası Petrol Ofisi ile Aydem Perakende, önemli bir iş birliğine imza attı. Petrol Ofisi'nin yurdun dört bir yanına yayılmış 1.850'yi aşkın istasyonuna yönelik anlaşma kapsamında Aydem Perakende bayilere, uygun birim fiyatlı ve zamlardan etkilenmeyen iki farklı teklif sunuyor. İş birliği kapsamında Petrol Ofisi bayilerine ayrıca düşük güvence bedeli ve masrafsız DBS imkânı da sağlıyor. İş birliği ile Petrol Ofisi bayileri, elektrik giderlerinde tasarruf sağlayabilecekler.

BİZE ULAŞIN