Turkcell kapılarını artık herkese açıyor

Turkcell, toplumsal dönüşüme ayak uydurarak yeni bir kimliğe bürünme kararı aldı. Artık Turkcell hattı kullanmayanlar da Turkcell hizmetlerinden faydalanabilecek.
24.06.2021 11:55 GÜNCELLEME : 24.06.2021 11:55

Turkcell, küresel çapta yaşanan toplumsal dönüşüm ve insanların değişen ihtiyaçlarına odaklanarak, kurumsal marka yüzünü yenileme kararı aldı. BiP'te sohbet etmek, fizy'de müzik dinlemek Dergilik'ten gazete/dergi okumak alışverişini Paycell ile yapmak için artık Turkcell abonesi olmak gerekmeyecek. "Telekom operatörlüğünden çok daha öte dijital markalar ekosistemine dönüşüm" olarak tanımlanan yeni marka döneminde, herkes Turkcell'li olabilecek.

Turkcell hattından bağımsız müşteri

Yeni ekosistemde müşterilerinin sadece Turkcell hattına sahip kişiler olmadığını, hattan bağımsız olarak herhangi bir Turkcell ürününü kullanan herkesin Turkcell'li olduğu bir yapıya dönüştüklerini söyleyen Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon, geliştirdikleri tüm ürün ve hizmetlerin 'şimdiki normal'in, dolayısıyla yeni hayatımızın önemli parçaları halini aldığını vurguladı. Alper Ergenekon, "Bizim için BiP'te sohbet eden de fizy'de müzik dinleyen de Dergilik'ten gazete/dergi okuyup alışverişini Paycell'den yapan da birer Turkcell'li. Müşterilerimiz Turkcell'in kurum kültürünü ve kapsayıcılığını tüm şirketlerimizde görecek" dedi.

BİZE ULAŞIN