İstanbul'da madencilik cihazları satacak

Global madencilik cihazı üreticisi Bitmain'in bölge distribütörü Phoenix Store, ilk fiziksel mağazasını İstanbul'da açarak Türkiye pazarına giriş yaptı. The St. Regis İstanbul'da açılan mağaza, madencilik cihazları ve soğuk cüzdanlar gibi kripto madencilik ekipmanlarını Türk yatırımcılarla buluşturacak.
14.07.2021 12:26 GÜNCELLEME : 14.07.2021 12:26

Global madencilik cihazı üreticisi Bitmain'in Türkiye ve MENA bölgesindeki tek distribütörü Phoenix Store, ilk fiziksel mağazasını İstanbul'da açarak Türkiye pazarına giriş yaptı. The St. Regis İstanbul'da açılan mağaza, madencilik cihazları ve soğuk cüzdanlar gibi kripto madencilik ekipmanlarını Türk yatırımcılarla buluşturacak.

Ülkemizde özellikle son bir yılda artış gösteren kripto para yatırımlarının ardından Türkiye'ye adım atan Phoenix Store, kripto para madenciliği donanımında dünyanın lider markası Bitmain'in tek ve resmi distribütörü olarak Türkiye pazarına giriş sağladı. St. Regis İstanbul'da açılan Phoenix Store, madencilik cihazları için uçtan uca çözümler, soğutma çözümleri ve madenciler için kripto para birimlerinin güvenli depolanmasını ve barındırma hizmetlerini sağlayan soğuk cüzdan donanımlarını Türk yatırımcılarla bir araya getirmeyi amaçlıyor.

"Türkiye önemli bir örnek"

Bitmain'in Türkiye ve MENA resmi distribütörü Phoenix Store aynı zamanda dünyanın en önemli kripto para teknolojileri markalarından Ledger, Trezor ve Cool Wallet'ın resmi distribütörü olarak hizmet veriyor. Açılışta yaptığı konuşmada Türkiye'nin kripto para piyasalarına en fazla ilgi gösteren ülkeler arasında yer aldığını ifade eden Phoenix Store CEO'su Phil Harvey, "Türk yatırımcıların kripto para dünyasına olan ilgisi, Türkiye pazarına adım atmamızı sağlayan en önemli faktör oldu. 2014 yılından bu yana birçok ülkede faaliyet gösteren Bitmain'in resmi Türkiye & MENA distribütörü olarak, Türk finans yatırımcılarını sektörün en gelişmiş Antminer cihazları ve kripto varlıklarının güvenliğini sağlayan soğuk cüzdanlarla buluşturacağız. Kripto para madenciliği son yıllarda en gelişmiş ve çekici sektör haline geldi. Türk yatırımcılar, özellikle teknoloji ve donanım şirketlerinde, girişimcilik ekosistemi konusunda bilgili. Bu kapsamda Türk yatırımcıların da kripto para ve finansal teknolojilerdeki yatırımlara ağırlık vereceğini öngörüyoruz. Türkiye, geleceği şekillendirecek kripto para birimlerinin geliştirilmesinde hem Avrupa hem de MENA için önemli bir örnek" dedi.

BİZE ULAŞIN