Classest, fonbulucu’da yatırım turuna çıktı

Tek çatı altında canlı ders, sınav ve öğrenci koçluğu programları geliştiren online eğitim platformu Classest, fonbulucu’da yatırım turuna çıktı.
06.09.2021 13:55 GÜNCELLEME : 06.09.2021 13:55

Tek çatı altında canlı ders, sınav ve öğrenci koçluğu programları geliştiren online eğitim platformu Classest, fonbulucu'da yatırım turuna çıktı. Classest, paya dayalı kitle fonlama sistemi ile şirket paylarının yüzde 12'sini kurumsal ve bireysel yatırımcılara arz ederek geleceği iyi eğitimle desteklemek üzere binlerce yatırımcıya ve 840 bin TL yatırım tutarına ulaşmayı hedefliyor. Girişim, 31 Ekim 2021 tarihine kadar fonbulucu'da yatırım turunda kalarak eğitim destekçisi yatırımcılarla buluşacak.

Öğrencinin merkeze alındığı yeni nesil eğitim sistemi

Classest, startup kültürü ile doğan, eğitimde eşitsizliği ortadan kaldıran en seçkin eğitim kurumu olmak vizyonuyla projelendirildi. Öğrenciler için en uygun öğretmenin belirlenip özel derslerin verildiği bir online eğitim platformu olan girişim, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite giriş sınavı ve KPSS, ALES, YDS, YÖKDİL, TOELF gibi yeterlilik sınavlarına hazırlık dersleri veriyor. Classest'ta çocukların özgüvenli biçimde kendi cevherlerini keşfedebilmesi ve akademik olarak donanımlı hale gelebilmesi için öğrencinin merkeze alındığı bir eğitim sistemi uygulanıyor. Eğitimler; öğrenciyle doğru iletişim kurmasını bilen, onları ideal biçimde yönlendirme kabiliyetine sahip, profesyonel başarıları olan seçkin bir öğretmen topluluğu eşliğinde, öğrencinin istediği zamanda ve seviyesine göre ilerliyor. Bu yolla, öğrencinin motivasyonu yüksek ve kendinden emin olarak eğitimine devam edebilmesi amaçlanıyor.

Eğitimde sürdürülebilir başarı gayesi

Classest Girişiminin Kurucu Ortağı Fatih Koca'nın verdiği bilgilere göre; girişim şirketinin ekibi tarafından geliştirilen sanal sınıflarda, birebir veya küçük gruplar halinde yapılan canlı yayın derslerinde öğrencilerin katılımını, bağlantı bilgilerini ve pedagojik durumunu analiz eden teknolojiler kullanılıyor. Classest, öğretmen ediniminde de teknolojik analizlerle hizmet veriyor. Classest'ın akıllı öğretmen eşleştirme teknolojisi, doğru öğrenciyi doğru öğretmenle bir araya getirerek eğitimin maksimum verimle sonuçlanabilmesini sağlıyor. Eğitim kurgusuna öğrenci ve öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci velilerini de dâhil eden platform, bu sayede sürdürülebilir başarı vadeden bir eğitim ortamı kurgulamanın yanı sıra her öğrencisine dünya vatandaşlığı kültürünü aşılama gayretiyle de öne çıkıyor.

BİZE ULAŞIN