Son teknolojiyi satın alma, kirala!

Tüketicilere teknolojik ürünleri satın almadan kullanma olanağı sunan Kiralabunu, artık şirketlere de hizmet veriyor. Bu modelle şirketler, son teknolojiyi sabit aylık ödeme, esnek kira süresi, hasar onarım garantisiyle kiralayarak kullanırken yatırımlarını insan kaynağına ve verimliliğe aktarabiliyor.
17.02.2022 12:42 GÜNCELLEME : 17.02.2022 12:42

Tüketicilere teknolojik ürünleri satın almadan kullanma olanağı sunan "satın alma-kirala" modelini hayata geçiren Kiralabunu.com, şirketlere de hizmet vermeye başladı. Bu modelle şirketler, son teknolojiyi sabit aylık ödeme, esnek kira süresi, hasar onarım garantisiyle kiralayarak kullanırken yatırımlarını insan kaynağına ve verimliliğe aktarabiliyor.

Teknoloji ürünlerine ilgi ve ihtiyacı fark eden Kiralabunu, geçtiğimiz yıl, tüketiciye yüksek fiyatlı ürünleri kısa ve uzun dönemli kiralama olanağı sunan alternatif bir modeli uygulamaya koydu. Bu sayede tüketiciler, cep telefonundan yazıcıya, elektrikli scooterdan akıllı saatlere kadar ihtiyaç duydukları ürünleri uygun fiyata kiralayarak hem tasarruf ediyor hem de ihtiyacı olan ürünü ihtiyacı olduğu süre kullanıyor.

Kiralabunu, bireysel kiralama hizmetine şimdi kurumsal kiralamayı da ekledi. Artık şirketler telefon, bilgisayar, tablet, giyilebilir teknoloji, yazıcı gibi kurumsal ihtiyaçlara yönelik tüm ürünleri aylık sabit ödeme, esnek kira süresi, hasar onarım garantisi ve KDV avantajıyla kiralayabiliyor. "Satın alma-kirala" modelini kullanan şirketler, cihaz satın alma maliyetinden tasarruf ederken, yatırımlarını insan kaynağı ve iş verimliliğine yönlendirebiliyor.

Kiralabunu.com Kurucu Ortağı Sinan Ventura, Kovid-19 pandemisiyle teknolojiye erişimin çok önemli hale geldiğini belirterek, bu ürünlerde artan fiyat ve değişen ihtiyaçların da "kiralama modeli"ni gündeme getirdiğini söyledi.

Ventura, Kiralabunu ile "aksesuar", "bilgisayar", "giyilebilir cihaz", "kamera", "kişisel bakım", "oyun", "teknoloji" ve "telefon" gibi birçok kategoride tüketicilere uygun fiyata ve kısa ve uzun dönemli ürün kiralama olanağı sunduklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Tüketiciler satın almaya alternatif olarak beğendikleri ve ihtiyaç duydukları ürünleri kiralamayı tercih ediyor. Teknoloji, şirketler için çok önemli bir yatırım kalemi. Satın alma koşullarının zorlaşması, teknolojik gelişmeler, ek vergi gibi uygulamalar da şirketleri kiralamaya yönlendiriyor. Bu modelle şirketler belirli süre ihtiyaç duyduğu ürünleri satın almak yerine kiralayarak maliyet avantajı sağlıyor. Kiralabunu.com olarak biz de bireysel kiralama hizmetimizin yanına kurumsal kiralamayı ekledik. Böylece şirketler, telefon, bilgisayar, projeksiyon cihazı gibi son teknoloji ihtiyaçlarını aylık sabit ödeme, esnek kira süresi, hasar onarım garantisi ve KDV avantajıyla kiralayabiliyor. Kiralabunu.com'dan kiralama hizmeti alan şirketler hem son teknoloji ürünleri kendi belirledikleri sürede kullanacak hem de satın alma maliyetini azaltıyor. Böylece kaynaklarını iş alanlarına aktarabiliyor."

BİZE ULAŞIN