6. Enerji ve İklim Forumu: Yeşil Yüzyıl

Turkuvaz Medya Grubu tarafından düzenlenen '6. Enerji ve İklim Forumu: Yeşil Yüzyıl - Bugünü ve Geleceği Tasarlamak' T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın katılımıyla 7 Mart 2024, Perşembe günü gerçekleşecek. Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Köşe Yazarı Dilek Güngör ve A Para Genel Yayın Yönetmeni Özlem Doğaner’in açılış konuşmasıyla başlayacak 6. Enerji ve İklim Forumu: Yeşil Yüzyıl – Bugünü ve Geleceği Yeniden Tasarlamak adlı forum, sektörün önde gelen iş insanlarının açıklamaları ile devam edecek.
06.03.2024 16:13 GÜNCELLEME : 06.03.2024 16:14

6. Enerji ve İklim Forumu: Yeşil Yüzyıl – Bugünü ve Geleceği Yeniden Tasarlamak adlı forumda, Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı (IRENA) Başkanı Francesco La Camera, Yenilenebilir Enerji: Daha Güvenli Bir Geleceği İnşa Etmek adlı bir video eşliğinde konuşma yapacak. Siyaset bilimci, Yayıncı, BRENNUS Enstitüsü Paris-Viyana'da Uzman Ulrike Reisner, Brüksel'in Enerji Rejimini ele alacak.

www.turkiyeenerjizirvesi.com

"Yeşil Dönüşüm - Enerji Endüstrisi Dönüşümü Nasıl Gerçekleştirilebilir?" başlıklı panele Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi Direktörü Bora Şekip Güray moderatörlüğünde RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla, Enerjisa CEO'su Murat Pınar, Zorlu Enerji CEO'su İ. Sinan Ak, SOCAR Türkiye CEO'su Elchin Ibadov, Smart Güneş Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirdağ konuşmacı olarak katılacak.

A Para Yayın Koordinatörü & A Haber Ekonomi Müdürü Özlem Doğaner'in moderatörlüğünde Yeni Yatırım Alanları ve Yenilenebilir Enerjide Fırsatlar panelinde, IC Enterra Genel Müdürü Taşkın Kızılok, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su ve Tatlıpınar Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kutluğ, ve Karadeniz Holding Ticari Operasyonlar Direktörü Emre Durmuşoğlu konuşmacı olarak katılacak. Döngüsel Ekonomiye Geçişte Fırsatlar ve Zorluklar: Hidrojenin Rolü adlı özel oturumda Sabah Gazetesi Yazarı Feride Cem'in moderatörlüğünde TÜBİTAK MAM Başkan Danışmanı, ICARE-CNRS, Orléans, Fransa Kurucu Direktörü Prof. Dr. İskender Gökalp katılım sağlayacak.


"Enerjinin Geleceği" adlı oturumda, Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Kıvanç Zaimler, enerji sektöründeki gelecek vizyonunu ve önemli stratejileri ele alacak.


"COP ve Sonrası" adlı oturumda, İklim Değişikliği Konferansı COP 28 CEO'su Adnan Amin'in videosu ile özel oturum devam edecektir.

Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Köşe Yazarı Okan Müderrisoğlu ve Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Köşe Yazarı Dilek Güngör moderatörlüğünde, forumun özel konuğu T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Dönüşümü Yönetmek' başlığı altında önemli bir konuşma gerçekleştirecek.

6. Enerji ve İklim Forumu Yeşil Yüzyıl – Bugünü ve Geleceği Yeniden Tasarlamak forumunun ardından 4. Enerjimiz Geleceğimiz Ödül Töreni gerçekleştirilecek. Ödül töreni iklim ve enerji alanındaki önemli isimleri bir araya getirecek.

6. Enerji ve İklim Forumu www.turkiyeenerjizirvesi.com ve Sabah TV'den online olarak izlenebilecek.

BİZE ULAŞIN