Metaverse’te ilk zirve: Pazarlama ve Marka Zirvesi

Türkiye’nin önde gelen pazarlama ve marka profesyonelleri, Metaverse’teki bir sanal adada 16-17 Şubat 2022'de yapılacak olan Pazarlama ve Marka Zirvesi'nde buluşacak.
04.02.2022 16:29 GÜNCELLEME : 04.02.2022 18:06

Türkiye'nin önde gelen pazarlama ve marka profesyonelleri, Metaverse'teki bir sanal adada 16-17 Şubat 2022'de yapılacak olan Pazarlama ve Marka Zirvesi'nde buluşacak.

Türkiye'nin Metaverse ortamında Yüksekbilgili Eğitim tarafından gerçekleştirilecek ve Teknolojide Kadın Derneği tarafından desteklenecek olan ilk Pazarlama ve Marka Zirvesi'nde; bugünün ve geleceğin bütünleşik pazarlama ve marka stratejilerinin nasıl kurgulanması / güncellemesi gerektiği, yeni fırsatların ve iş kollarının neler olacağı, geleneksel markaların güçlenerek devam etmeleri için neler yapmasını gerektiği konuşulacak.

Genel Müdürler, CMO'lar, Pazarlama Direktörleri, Marka Yöneticileri birçok profesyonel bu zirvede…

Dr. Zeki Yüksekbilgili'nin moderatörlüğünde gerçekleşecek olan zirvede;

Zehra Öney (Teknolojide Kadın Derneği), İlke Çarkçı Toptaş (Meta), Selen Ertem Tüylüoğlu (Vodafone), Beren Akdeniz (istegelsin), Didem Şekerel ErdoğanEnis Karslıoğlu (Biggplus), Aysun Karabıyık Sarıkaya (PulpoAR), Selvi Esenkal (D&R), Atilla Can (FCB Health Reactor), Mustafa Oral (Hangikredi.com), Esra Arslanbas Kaynak (Otokoç), Şirin Işık (Hero Baby), Pelin Çiftçioğlu (Çelebi), Boran Çelikkol (Misli.com), Kerem Gençler (Vemaker), Canan Demir (Tatilsepeti), Yelda İpekli, Neslihan Sen (Kempinski), Bülent Fidan (Brandmap), Gökçe Kaya (SabancıDx), Dr. Erdem Aksakal (SAP), Orkun Bulut (Tooken NFT Ajansı), Dr. Bilgehan Baykal (Games United), Dr. İlkgün Demir (Ayvansaray Üniversitesi), Dr. Fatma Gül Biçer (Bilgi Üniversitesi), Güneş Mitrani (Ininal), Doç. Dr. Ayça Can Kırgız (LC Waikiki), Erçin Bıyık (Opet Fuchs), Başak Kural Uslu (elogo), Kubilay Özdoğan (Meta) konuşmacılar arasında…

Zirve, sadece fuaye ve stant alanına girmek isteyenler için ücretsiz, konferans salonuna girip konuşmacıları dinlemek ücretli olarak kurgulandı.

Konferans salonunda sunumları / konuşmaları dinleyin ve sorular sorun, fuaye alanında iş dünyasından profesyonellerle tanışın, stant alanlarını ziyaret edin, workshop odalarındaki ve stantlardaki etkinliklere katılın.

Destek Sponsorları: Biggloyalty, Vemaker | Panel Sponsorları: Sabancı Dx, Publicis Groupe

#MetaKarakterinleKatıl #İlkMetaverseZirve #PazarlamaveMarkaZirvesi #Yüksekbilgili

Daha fazla bilgi için

https://www.yuksekbilgili.com/wordpress/pazarlama-ve-marka-metaverse-zirvesi-2022?utm_source=trkvz
BİZE ULAŞIN