Türkiye’nin Metaverse’teki ilk kariyer fuarı

Türkiye’nin Metaverse’teki ilk kariyer fuarı, 29 Eylül–1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Sektörlerinin lider kuruluşlarının yer aldığı işe alım fuarı, günümüzün ve geleceğin yetenekleri ile insan kaynakları profesyonellerini bir araya getirdi.
06.10.2022 14:53 GÜNCELLEME : 06.10.2022 14:53

Türkiye'nin Metaverse'teki ilk kariyer fuarı, 29 Eylül–1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Sektörlerinin lider kuruluşlarının yer aldığı işe alım fuarı, günümüzün ve geleceğin yetenekleri ile insan kaynakları profesyonellerini bir araya getirdi.

Yüksekbilgili Eğitim tarafından gerçekleştirilen ve Teknolojide Kadın Derneği tarafından desteklenen Kariyer Fuarı Metaverse'te; Akbank, Türk Telekom, Mercedes-Benz Türk, Anadolu Efes ve Anadolu Isuzu stantlarında insan kaynakları profesyonelleri, iş ve yeni kariyer fırsatı arayışında olan katılımcılarla bir araya geldi ve iş başvuruları aldılar.

Fuara katılan tüm katılımcılar ve insan kaynakları profesyonelleri, eşsiz bir deneyim sunan Metaverse dünyasındaki bu fuara avatar karakterlerini oluşturarak dahil oldular.

BİZE ULAŞIN