Turizme online tahsilat ile can suyu

Online Tahsilat çözümleri ile 30’u aşkın sektördeki yüzlerce firmanın kartla tahsilat ekosistemine dahil olmasını sağlayan Eçözüm Bilgi Teknolojileri, “Netahsilat” ile turizm sektörünü dijitalleşme ve online tahsilat ekosistemine dahil ediyor.
18.03.2021 13:07 GÜNCELLEME : 27.04.2021 14:09

Online Tahsilat çözümleri ile 30'u aşkın sektördeki yüzlerce firmanın kartla tahsilat ekosistemine dahil olmasını sağlayan Eçözüm Bilgi Teknolojileri, "Netahsilat" ile turizm sektörünü dijitalleşme ve online tahsilat ekosistemine dahil ediyor. Eçözüm Bilgi Teknolojileri, pandemi döneminde en ağır darbeyi alan sektörlerden biri olan turizmde nakit akışının sağlıklı olarak sağlanması için tüm sorunlara "Netahsilat - Turizm Tahsilat Sistemi" ile çözüm getiriyor.

Turizmde nakit akışı canlanıyor

Eçözüm Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Refik Sarıtepe, "Turizm sektörünün en önemli sorunlarından biri, birçok sektörle ortak konu olan tahsilat / ödeme konusu. Eçözüm olarak "Tahsilat/Ödeme" konusunda turizm sektörüne can suyu verecek olan, tüm nakit akışlarını güvenli, hızlı ve online olarak gerçekleştirebilecekleri "Netahsilat – Turizm Tahsilat Sistemi"ni sunduk. Sektördeki yüzlerce firma online tahsilat ekosistemine hızla adapte oldu. Turizm sektörü Covid-19 döneminde sekteye uğrayan nakit akışını online tahsilat çözümleriyle düzenliyor" dedi.

BİZE ULAŞIN