Türk E-Posta Yazılımı Yurt Dışında

Related Digital’in KOBİ’ler için özel olarak geliştirdiği dijital pazarlama kanalı Euromsg Express, Türkiye’de gördüğü yoğun ilginin ardından yurt dışında da atağa geçti.
18.03.2021 12:21 GÜNCELLEME : 06.04.2021 12:04

Related Digital'in KOBİ'ler için özel olarak geliştirdiği dijital pazarlama kanalı Euromsg Express, Türkiye'de gördüğü yoğun ilginin ardından yurt dışında da atağa geçti. Tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen söz konusu ürününün ülke dışındaki ilk durağı ise Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar oldu. Euromsg Express'in sunduğu çok sayıda avantajla rakiplerinden ayrıştığını vurgulayan Related Digital CEO'su Sedat Kılıç, "Türkiye'de self-servis e-posta pazarlama ürünü olarak hızla büyüyen Euromsg Express; sektörlere özel olarak geliştirdiği fonksiyonlar, içerikler ve ürün yetenekleri ile öncelikle Ortadoğu'dan başlayarak, Afrika ve Doğu Avrupa'da hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Öncelikle Ortadoğu'dan başlayarak, Afrika ve Doğu Avrupa'da hizmet vereceklerini ifade eden Sedat Kılıç şunları aktardı: "Farklı sektörlerdeki KOBİ ve start-uplar için segmentasyon, analitik raporlama, ürün öneri modülleriyle temel pazarlama otomasyonu ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için özellikler geliştirmeyi planlıyoruz. Euromsg Express'in yüzde 100 Türk mühendisler tarafından geliştirilmiş ve Türkiye'den çıkmış bir başka başarı hikayesi olmasını hedefliyoruz. Ayrıca Türkiye ve yurtdışında ilk defa üyelik başlatan müşterilerimize ilk ay 500 e-posta gönderim hakkını ücretsiz olarak veriyoruz."

BİZE ULAŞIN