Amazon'da rekabet daha kolay olacak

NeSatilir.com'un dünyadaki tüm Amazon Marketplace'leri kapsayan yeni entegrasyonu ile, çok satan ve rekabet avantajı olan ürünlerin analiz edilmesi daha kolay olacak.
25.05.2021 11:23 GÜNCELLEME : 25.05.2021 11:23

Pazar yeri satıcıları için geliştirilmiş bir ürün araştırma ve analiz yazılımı olarak hizmet veren NeSatilir.com, Amazon entegrasyonunu tamamladı. Dünyadaki tüm Amazon Marketplace'leri kapsayan entegrasyon, çok satan ve rekabet avantajı olan ürünlerin bulunmasından fiyat, yorum ve sıralamalarının takip edilmesine kadar çok sayıda modülde analiz aracı sunuyor.

NeSatilir.com Amazon entegrasyonu limitsiz olarak bir mağazanın sahip olduğu tüm ürünleri içerirken dünyadaki tüm Amazon Marketplace'leri kapsıyor. Bu doğrultuda kullanıcılar, Kuzey Amerika'dan Avrupa'ya kadar satış yaptıkları herhangi bir ülkenin Amazon'unda entegrasyonu kullanabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan entegrasyon sadece Amazon değil, entegre olunan tüm platformların ürün yükleme, otomatik stok, fiyat sipariş, kargo, fatura yönetiminin tek panelden yapılabilmesini sağlıyor. Aynı zamanda entegrasyon, kullanıcıların geçmiş satışlarını analiz ediyor; entegrasyonun bu analitik kabiliyetiyle en çok hangi saatlerde ve tarih aralığında sipariş alındığı ve satış trendleri gibi bilgilere ulaşılabiliyor.

BİZE ULAŞIN