TP-Link, Wi-Fi 6’lı ilk modemi satışa sunuyor

TP-Link, pandemi nedeniyle daha belirgin hale gelen ev interneti sorunlarına Wi-Fi 6 ve mesh ağ teknolojileriyle çözüm sağlayacak.
03.06.2021 15:04 GÜNCELLEME : 03.06.2021 15:04

TP-Link, pandemi nedeniyle daha belirgin hale gelen ev interneti sorunlarına Wi-Fi 6 ve mesh ağ teknolojileriyle çözüm sağlıyor. Her iki teknolojide geniş ürün gamıyla tüketicilere seçenek oluşturan şirket, yakında Wi-Fi 6'lı ilk modemini satışa sunacak.

Kovid salgınının evlerde internet sorunlarını gün yüzüne çıkardığını belirten TP-Link Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, "Wi-Fi 6 ve Mesh ağ teknolojilerine yatırım yapıyoruz. Wi-Fi 6'lı en zengin modele sahip markalardan biriyiz. Mesh ağ teknolojisi ile hemen hemen her WiFi sorununu çözmek mümkün. Aynı şekilde hem hız, hem kapsama alanı, hem de bağlı cihaz sayısında devrim yaratan WiFi 6 teknolojisi de bugün evlerde yaşanan pek çok WiFi sorununun çözümü. Şu anda çok sayıda yönlendirici (router), menzil genişletici (range extender), ağ adaptörü modellerinin yanı sıra Wi-Fi 6 teknolojisine sahip mesh çözümlerimiz de bulunuyor" dedi. Wi-Fi 6'lı ilk modemi de önümüzdeki ay satışa sunacaklarını söyleyen Dinçer, "Wi-Fi 6'lı ilk modemimiz de mesh destekli Deco ailesinin bir üyesi olacak. Temmuz ortasında Wi-Fi 6'lı modem olan Deco X20-DSL'i Türkiye'de satışa sunmayı planlıyoruz" diye konuştu.

BİZE ULAŞIN