İşletmelerde Android POS dönemi başladı

Ticket Restaurant Edenred, Profilo Ödeme Sistemleri’nin geliştirdiği Android tabanlı ödeme terminalleriyle üye iş yerlerinde Android POS dönemini başlattı.
31.08.2021 11:07 GÜNCELLEME : 31.08.2021 11:07

Ticket Restaurant Edenred, Profilo Ödeme Sistemleri'nin geliştirdiği Android tabanlı ödeme terminalleriyle üye iş yerlerinde Android POS dönemini başlattı. Android platformunun yarının ödemelerini şekillendirecek teknolojilerden biri olduğu gerçeğinden hareketle bu teknolojiye yatırım yaptıklarını belirten Ticket Restaurant Edenred Üye İlişkileri ve Ödeme Sistemleri Direktörü Mehmet Özbay, Türkiye genelinde 31 ilde, yüzlerce iş yerinde kullanılmaya başlanan Android POS cihazları aracılığıyla işletmelerin iş süreçlerini kolaylaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Türkiye genelinde, yüzlerce üye işletmede kullanılmaya başlanan Android POS uygulamasıyla işletmeler Ticket Restaurant yemek kartı ödemelerini, Android 9.0 işletim sistemine, geniş ve renkli dokunmatik ekrana, anlaşılır menülere, yüksek işlemci hızına sahip ileri teknoloji cihazlar üzerinden almaya başladı.

Profilo Ödeme Sistemleri'nin yüksek güvenlikli Profilo Android Hizmetler Platformu ile işletmelerin müşteri memnuniyetini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlayan Ticket Restaurant Edenred; temassız, çipli, manyetik ve QR kod gibi tüm ödeme teknolojilerini destekleyen, PCI/PTS 5.1, EMV L1&L2 sertifikalarına ve yüksek güvenlik standartlarına sahip Android POS cihazlarıyla işletmelere kusursuz bir ödeme deneyimi sunuyor. Dileyen işletmeler ayrıca Ticket Restaurant'ın yemek kartı sektöründe bir ilk olan NFC tabanlı ödeme sistemi EdenredPay ile de ödeme alabiliyor. Profilo Android POS cihazlarına sahip işletmeler, terminaller üzerinde hazır gelen Profilo BKM TechPOS yazılımı sayesinde istediği banka uygulamasını yükleyip avantajlı banka komisyon anlaşmaları da yapabiliyor.

İşletmeler için hem ekonomik hem de avantajlı

Android platformunun yarının ödemelerini şekillendirecek teknolojilerden biri olduğu gerçeğinden hareketle bu teknolojiye yatırım yaptıklarını söyleyen Edenred Türkiye Üye İlişkileri ve Ödeme Sistemleri Direktörü Mehmet Özbay, "Android sistemi, cep telefonlarında nasıl bugünün teknolojisiyse yarın da ödeme dünyasında önemli teknolojilerden biri olacak. Dijital ödeme çözümlerinde Türkiye'de ve dünyada lider olan Ticket Restaurant Edenred olarak ödeme sistemlerinin Android deneyimini yaşamasının gerekliliğine inanıyoruz. Android platformlu terminaller sayesinde üye restoranlarımız, hem yazar kasa hem de ayrı bir ödeme kaydedici cihaz alma masrafından kurtulacak. Tek bir cihaz ile yeni nesil tüm ödeme seçeneklerine cevap verebilir hale gelecek. Adroid POS kullanan üye iş yerlerimiz, e-arşiv ve e-fatura entegrasyonu sağlayabilecekleri gibi QR, NFC ve benzeri yeni nesil ödeme çözümleriyle donatılmış bir cihaza çok daha ekonomik bir biçimde sahip olabilecek. Diğer cihazlara göre çok daha hafif olan Android POS, paket servis hizmetinde de rahatça kullanılabilecek. Ayrıca Android teknolojisinin açık platform özelliği sayesinde üye restoranlarımız, cihazlarını sektörel ve ticari ihtiyaçlarına göre kişiselleştirme fırsatı da bulmuş olacaklar" dedi.

BİZE ULAŞIN