Iva Natura, Bronz Elma'yı aldı

Laber Kimya Genel Müdürü Levent Kahrıman, üretimlerini sürdürülebilirlik stratejileri doğrultusunda geliştirdiklerini ifade ederek, "Ambalaj tasarımlarıyla da bu yönde farkındalık oluşturmak istiyoruz. Organik kozmetik serisinin ambalaj tasarımlarıyla bu ödüle layık görülmekten mutluyuz" dedi.
27.12.2021 11:27 GÜNCELLEME : 27.12.2021 11:27

Reklamcılar Derneği tarafından 33. kez düzenlenen Kristal Elma Ödül Töreni, sahiplerini buldu. Iva Natura, ambalaj grafik tasarımı ile Bronz Elma ödülüne layık görüldü. Laber Kimya Genel Müdürü Levent Kahrıman, sürdürülebilirlik stratejileri doğrultusunda geliştirdikleri organik kozmetik serisinin ambalaj tasarımlarıyla bu ödüle layık görülmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

"Ambalajla farkındalık oluşturmak istiyoruz"

Laber Kimya Genel Müdürü Levent Kahrıman, "Marka olarak artan farkındalıkla hareket ederek geliştirdiğimiz yenilikçi formüllerimizle sürdürülebilir üretimi destekliyoruz. AR-GE ve inovasyona yönelik çalışmalarımızla çevreye dost, yenilikçi ve sürdürülebilirlik kavramı çerçevesinde teknolojiler geliştiriyoruz. Ürünlerimizde kullandığımız bu teknolojileri hem ambalajlarımıza hem de tasarımlarına yansıtarak bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Çünkü artık biliyoruz ki, geleceğin dilini konuşabilen markalar bu kavramları iş yapış süreçlerine entegre eden markalar olacak. Bu kapsamda, böyle güzel bir organizasyonda ambalaj tasarımımızla bulunmanın olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Her zaman daha iyisini yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

BİZE ULAŞIN