Arıkan Group’un dijital dönüşümde tercihi: caniasERP

Sektörünün önde gelen firmalarından Arıkan Group, iş süreçlerini IAS’nin sunduğu kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP ile yöneteceğini duyurdu. Firmanın genel merkezinde gerçekleşen kick off toplantısıyla proje başlatıldı.
22.02.2022 11:11 GÜNCELLEME : 22.02.2022 11:11

Dünyaca ünlü saat ve gözlük markalarının satışlarını B2B iş ortaklarıyla, B2C tarafında ise şirketin perakende tarafı olan Konyalı Saat ile yöneten, sektörünün öncü firmalarından Arıkan Group, dijital dönüşüm sürecinde önemli bir adım attı. canias4.0 markası altında ERP, IoT, Cloud, Database, Big Data gibi inovatif ürünler sunan global teknoloji markası IAS ile yeni bir iş birliği başlatan firma, iş süreçlerini kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP ile yöneteceğini duyurdu. Yaklaşık üç bin 500 satış noktası ile Türkiye'nin en büyük saat ve gözlük ağına sahip olan ve 50 ülkeye de ihracat gerçekleştiren Arıkan Group'un yeni teknolojik rehberi IAS oldu. İki firma yetkilileri Arıkan Group'un genel merkezinde düzenlenen kick off toplantısında bir araya gelerek 'caniasERP Projesi'ni başlattı.

"caniasERP başarısına referans olacağız"

Kick off toplantısında yeni caniasERP Projesi ile kurumsal olarak önemli bir adım attıklarını ve kurum kültürlerini yeniden inşa etmeye hazırlandıklarından bahseden Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan, "ERP implementasyonu ciddi bir iş. Bu nedenle hem IAS ekibi hem de bizim için sıkı bir çalışma dönemini başlatıyoruz. caniasERP'nin web tabanlı olması, kendi yazılım dili TROIA'ya sahip olması ve TROIA'nın müşterilerine açık kaynak kodu ile sunulması canias4.0 teknolojilerini tercih etmemizde en önemli nedenlerdendi. Gelecek planlarımıza adapte olabileceğimiz bir yazılıma ihtiyacımız vardı ve bu açıdan caniasERP'nin bize çok uygun olduğunu düşündük. Biz sektörümüzün ilk iki firmasından biriyiz. Umuyorum iş süreçlerimizde caniasERP ile birlikte önemli bir ivme kazanırız ve IAS için de iyi bir referans oluruz. Karşılıklı iyi iletişimin bizi başarıya götüreceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

"Arıkan Group projesinde başarı bizi bekliyor"

IAS Kıdemli Satış Yöneticisi Ahmet Özmen, Arıkan Group Genel Merkezi'nde gerçekleşen kick off toplantısında canias4.0 teknolojilerini, IAS'yi ve sunduğu hizmetleri anlattığı detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Başarılı bir proje gerçekleştirebilmek için ipuçları paylaşan Özmen, "IAS olarak referanslarımız arasında Arıkan Group'a da yer vermek istiyoruz. 30 yıllık tecrübemiz ile Arıkan Group'un dijital dönüşüm yolculuğunda rehberi olmaktan mutluyuz" dedi.

BİZE ULAŞIN