Lineadecor'dan yeni tasarım

Mutfak sektörünün lider markası Lineadecor, yeni tasarımlarını mutfaklarında kalite ve estetik arayanlarla buluşturmaya devam ediyor. Seta modelin yeni tasarımını piyasaya çıkartan firma, böylece ürün gamına yeni bir seçenek daha ekledi.
17.09.2022 18:52 GÜNCELLEME : 17.09.2022 18:52

Mutfak sektörünün lider markası Lineadecor, yeni tasarımlarını mutfaklarında kalite ve estetik arayanlarla buluşturmaya devam ediyor. Seta modelin yeni tasarımını piyasaya çıkartan firma, böylece ürün gamına yeni bir seçenek daha ekledi. Kusursuz tasarım anlayışını, kullanım kolaylığı sağlayan ayrıntılarla buluşturan Lineadecor, Seta ile mutfak tasarımında çizginin çok ötesine geçiyor.

Göz alıcı dokusal tasarımıyla Seta, mutfakları yeni bir boyuta taşıyor. Bu yeni tasarımda derin mavi ve sis gri tonlarının eşsiz buluşması kullanıcılara dinlendirici bir yaşam alanı sunuyor. Zarif ve sade duruşu temsil eden detayları mutfağınızı hayalinizdeki forma ulaştırmak için cesur ve stil sahibi bir görünüm sağlıyor. Seta; s-mat lake ve mat lake renk seçenekleri ve minimalist pirinç kulp tasarımlarıyla her mekanda eşsiz bir görünüm olanağı sunuyor.

SEKTÖRÜN GELİŞİMİNDE ÖNCÜ

Lineadecor 30 yılı aşkın mutfak uzmanlığı, özgün tasarımları ve yarattığı yeniliklerle mutfaktaki yaşamı daha da keyifli kılmaya ve kullanıcısına ayrıcalıklı bir dünya yaratmaya devam ediyor. 1991 yılında faaliyete başlayan Dekor Ahşap'ın mutfak mobilyası markası Lineadecor, üretim kalitesine verdiği önem doğrultusunda teknolojiye ve insana yönelik yatırımlarını sürekli artırarak mutfak sektörünün gelişiminde öncü rol oynamaya devam ediyor. Gebze'de 30 bin metrekare alana sahip üretim tesislerinde yılda 25 bin adet mutfak mobilyası üretme kapasitesine sahip olan firma, hem seçkin inşaat projelerinde tercih edilirken hem de Türkiye'nin her bölgesinde ve çok sayıda noktada hizmet veren yetkili satıcıları aracılığıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Lineadecor, Türkiye'nin en gözde mutfak markası olmasının yanında Orta ve Yakın Doğu'dan, Avrupa ve Amerika'ya kadar dünyanın pek çok ülkesinde sayıları her geçen gün artan yetkili satıcıları aracılığıyla müşterileriyle buluşuyor.

BİZE ULAŞIN