Mileks Makine, marine grubuna ağırlık veriyor

Mileks Makine, sektördeki büyümeye paralel olarak marine grubuna ağırlık vermeye başladı. Mileks Makina Dış Ticaret Direktörü Gökhan İkitemur, “İş makinası ve ağır vasıta gruplarındaki tecrübe ve kalitemizi marine grubuna yansıtarak bu alanda da ana tedarikçilerden biri olma hedeflerimize yaklaşıyoruz” diyor.
18.12.2022 18:58 GÜNCELLEME : 20.12.2022 00:01

Yedek parça sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Mileks Makina, gerek distribütör gerekse mümessil olarak, Türk yedek parça sektörünü SLP, SANZ, OMP, CEF, FINNORD, gibi global çapta faaliyet gösteren üreticilerle buluşturan öncü bir rol oynuyor. Şirket, temsil ettiği iş ortaklarıyla beraber müşterilerine zengin bir ürün yelpazesini rekabetçi fiyatlarla sunuyor.

Mileks Makina Dış Ticaret Direktörü Gökhan İkitemur, "Mileks olarak, iş makinaları ve ağır vasıta yedek parça grubunda Türk yedek parça sektöründeki lider oyunculara tedarikte bulunmanın ve onların uzun yıllara dayanan güvenine layık olmanın haklı gurunu yaşıyoruz" diyor. Son dönemde sektördeki büyümeye paralel olarak marine grubuna daha fazla ağırlık verdiklerini belirten İkitemur, "İş makinası ve ağır vasıta gruplarındaki tecrübe ve kalitemizi marine grubuna yansıtarak bu alanda da ana tedarikçilerden biri olma konusunda her geçen gün hedeflerimize daha da yaklaşıyoruz" diye konuşuyor. Marine grubunda öne çıkan markalarından ise şöyle bahsediyor:

"İsveç menşeli SWEDISH LORRY PART (SLP) ürünlerimiz dayanıklılık, orijinallik ve kalite göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve motorunuza mümkün olan en iyi fiyata maksimum ömür vermek isteyen kullanıcılar için mükemmel bir seçimdir. SLP ürünlerimiz hem motorlarınızın ömrünü uzatarak hem de kullanım maliyetlerinizi düşürmek için aranan bir alternatif haline gelmiştir.

SLP marka ürün gamımızda 31 LT' den başlayarak 300 LT serisine kadar olan küçük boyutlu eski deniz motoru modellerini yenilemeyi mümkün kılan ürünlerimiz mevcuttur. Ayrıca SLP markamızda Denizcilik ve Endüstri segmentinde D4'ten D16 dizel motorlara kadar geniş bir yedek parça, motor ve şanzıman kit yelpazesine sahibiz."

ÜÇ YIL GARANTİ

Dış Ticaret Direktörü Gökhan İkitemur, "Mileks olarak ürünlerimizin kalitesine güvenerek satış sonrasında arkasında durabilmenin rahatlığını yaşıyoruz. Sattığımız her SLP parçanın zorlu kalite standartlarını karşıladığından emin olmak işimizin temel dayanak noktasıdır. Bu nedenle SLP ürünler için garantimizin 3 yıl olduğunu vurgulamak isterim. Her bir Mileks Makine müşterisine söz verdiğimiz kaliteyi sunduğumuzdan kesinlikle emin olabilirsiniz" şeklinde açıklama yapıyor.

İkitemur, açıklamasına şu noktayı da ekliyor:

"SLP firmamız bağlamında şunu ifade etmek isterim; MARINE yedek parçada SLP' nin ana faaliyet alanıdır. Bu nedenle birçok OE üreticiden daha geniş bir ürün stoğuna sahiptir. SLP ürün yelpazesinin yüzde 95'ini anında teslimat için stokta tutmaktadır. Bu durum Mileks olarak bize müşterilerimize hızlı teslimat için olanak sağlamaktadır."

YÜKSEK TEKNOLOJİYLE ÜRETİM

Mileks Makina Dış Ticaret Direktörü İkitemur, OFFICINE MAZZOCCO PAGNONI S.R.L (OMP) oldukça kompleks komponentleri yüksek teknoloji ile üreterek dayanıklılık ve güvenlik konusunda öne çıkan bir diğer firmaları olduğunu ifade ederek "Bu firma nezdinde ürün gamımız su/yağ pompaları, fan destek üniteleri ve vakum pompalarını kapsamaktadır" diyor. Son olarak İltemur, şunları belirtiyor:

"Mileks Makina sürekli olarak müşterilerine sunduğu hizmetleri genişletiyor. Bu çerçevede müşterilerimizin özel üretim taleplerinin karşılanmasında onlara çözüm ortağı oluyoruz. Bunun yanı sıra Mileks, yerli üreticileri uluslararası müşterileri ile buluşturan bir köprü işlevi de görüyor. Avrupalı üreticilerden gelen üretim taleplerinin yerli üreticilerimiz tarafından karşılanmasını sağlıyor. Bu şekilde firmamız, uluslararası pazarlara açılmak isteyen yerli üreticilerin yanında yer alarak onları destekliyor.

Kurumsal kültürünü iş ortakları ile büyüme üzerine bina eden Mileks Makina deneyimine sizleri de gerek tedarikçi gerekse is ortağı olarak davet ediyoruz."

BİZE ULAŞIN