Drive In Marine, denizcilikte liderliğe yükseliyor

Drive In Marine, denizcilik sektöründe önemli bir yer edinerek inovasyon ve liderlik yolunda ilerliyor. 2020 yılında Bodrum Gölköy'de kara park hizmeti vermeye başlayan şirket, kuruluş amacını deniz tutkunları ve tekne sahipleri için eksiklikleri gidermek olarak belirledi. Kendi deneyimleriyle sektörün ihtiyaçlarına yakından şahit olan ekip, şimdi 200 yat kapasiteli, 10.000 m² büyüklüğündeki kara park alanında hizmet veriyor.
22.11.2023 12:55 GÜNCELLEME : 23.11.2023 12:08

REKLAM/ Drive In Marine, denizcilik sektöründe önemli bir yer edinerek inovasyon ve liderlik yolunda ilerliyor. 2020 yılında Bodrum Gölköy'de kara park hizmeti vermeye başlayan şirket, kuruluş amacını deniz tutkunları ve tekne sahipleri için eksiklikleri gidermek olarak belirledi. Kendi deneyimleriyle sektörün ihtiyaçlarına yakından şahit olan ekip, şimdi 200 yat kapasiteli, 10.000 m² büyüklüğündeki kara park alanında hizmet veriyor.

Bodrum'a ve Tekne Sahiplerine Fayda Sağlıyor

Drive In Marine, Bodrum'a önemli katkılar sağlıyor. Denizcilik sektörüne sunduğu olanaklar sayesinde hem tekne sahiplerine hem de Bodrum'a fayda sağlıyor. Kara park hizmetiyle tekne kapasitesini arttırarak marinaların daha ekonomik hale gelmesine yardımcı oluyor.

Sürdürülebilirlik ve Çevresel Bilinç Önceliği

Çevre koruması ve sürdürülebilirlik, Drive In Marine'ın temel prensiplerindendir. Denizlerimizin ve doğanın korunması, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma taahhüdünün bir parçasıdır.

Yeni İş Ortaklıkları ve Büyüme Hedefleri

Drive In Marine, sektördeki büyümesini sürdürüyor ve yeni iş ortaklıklarıyla genişliyor. Tezmarin yetkili satıcısı olarak yola devam ederek müşterilere dünya markalarını yakından görmeleri için bir fırsat sunuyor.

Tekne Bayiliği ve Kışlama Hizmetimiz ile Ege Bölgesine Katkı Sağlıyor

Bodrum'da Tezmarin yetkili satıcısı olması ile birlikte, sadece Bodrum değil tüm Ege Bölgesi'ne hizmet veren bir ağa sahiptir. Kışlama hizmeti ile de tüm Ege Bölgesi'ne açık olup, Göcek, Çeşme, İzmir, Marmaris gibi bölgelerden de talep almaktadır.

Drive In Marine, satış sonrası müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Kışlama süresince teknelerin güvenliği sağlanmakta olup, suya indirildikten sonra gelen herhangi bir talep durumunda da tekne sahiplerine destek oluyor.

Kışlama hizmeti ile avantajlar sunuyor

Bakım ücretlerinin karada daha uygun olması, tekne sahiplerine maddi açıdan büyük avantaj sunuyor. Müşterilere kışlama hizmetinde konfor alanı yaratılarak onlara evlerindeymiş gibi hissettirerek, sürekliliği olan müşterilere özel kampanyalarla avantajlar sunuyor.

BİZE ULAŞIN