Finteklerin Yarını Webinarı 27 Aralık’ta burada!

Turkuvaz Medya grubunun haftalık ekonomi dergisi Para tarafından düzenlenen ‘7. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi’ “Finteklerin Yarını” temasıyla 27 Aralık Salı günü online olarak gerçekleşecek.
23.12.2022 18:47 GÜNCELLEME : 27.12.2022 10:56

Turkuvaz Medya grubunun haftalık ekonomi dergisi Para tarafından düzenlenen '7. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi' "Finteklerin Yarını" temasıyla 27 Aralık Salı günü online olarak gerçekleşecek.

Zirvede katılım bankacılığı, finansal teknoloji girişimciliği, ekosistemi ve açık inovasyon konuları ele alınacak. Bu konuda çalışmalar yapan sahalarında başarılara imza atmış baş aktörler Webinar'ın konuşmacılarını oluşturacak.

Manchester Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Ertürk, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve FinTech İstanbul Kurucu Ortağı Prof. Dr. Selim Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Finteklerden Sorumlu Proje Müdürü Gencay Karaman'ın özel oturumlarda konuşacağı Zirve "Açık İnovasyon ve Ekosistem İnşa Etmek" konulu panel ile devam edecek.

Panelin moderatörlüğünü Inbusiness Dergisi Yazı işleri Müdürü Adil Uçar yapacak. Panele; İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdül Halim Zaim, Vakıf Katılım CIO'su Mehmet Bütün, Ozan Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Onat, Turan Kurucu CEO Özgür Bayraktar ve ATP B2C Çözümleri Direktörü Ülkü Güveli konuşmacı olarak katılacaklar.

Webinar; http://www.yeninesilgirisimcilik.com ve https://www.paradergi.com.tr/finans linklerinden canlı izlenebilecek.

BİZE ULAŞIN