Yerli video toplantı uygulaması, efor analizi yapacak

Alpata Grubu’nun desteği ile kurulan video tabanlı toplantı platformu Octapull, firmaların, profesyonellerin, bireysel çalışanların ve girişimcilerin uzaktan çalışma eforlarını analiz ederek sektöre yeni bir hizmet sunacak.
22.09.2021 14:16 GÜNCELLEME : 22.09.2021 14:16

Alpata Grubu'nun desteği ile kurulan video tabanlı toplantı platformu Octapull, firmaların, profesyonellerin, bireysel çalışanların ve girişimcilerin uzaktan çalışma eforlarını analiz ederek sektöre yeni bir hizmet sunacak. Girişim, video tabanlı çözümleriyle şirketlerin uzaktan çalışma dönüşümüne rehberlik etmeyi hedefliyor. Piyasaya iki farklı ürünle çıkan Octapull, Octapull Pro ile kurumların müşterileri ile gerçekleştirdikleri fiziki saha görüşmelerini ve aktivitelerini dijital ortama taşıyarak uzaktan kanal yönetimini mümkün hale getiriyor. Online görüşme ve video konferans platformu OctaMeet ise global pazarda dünya devleriyle yarışmayı amaçlıyor.

Türkçe dil desteği ile ayrışıyor

Octapull Pro, şirketlerin saha satış yönetimi ve ekipleri için hizmet veriyor. Uygulama ile saha görüşmelerini uzaktan yapmak, planlamak, takip etmek ve raporlamak kolaylaşırken Uzaktan Kanal Yönetimi (Distant Channel Management – DCM) kavramı da hayat bulmuş oluyor. Son dönemlerde hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan video konferans çözümlerinin Türkçe dil desteğini de içeren alternatifi olarak öne çıkan OctaMeet ise, küresel pazarı hedeflerken yerel pazarın ihtiyaçlarını da dikkate alıyor. Yüzde 100 Türk yazılım ekibi tarafından İngilizce ve Türkçe olarak geliştirilen video konferans programı OctaMeet'te toplantılar kolaylıkla yapılabilirken, arzu edilirse veriler bulut sisteminde de tutulabiliyor.

OctaMeet'in Türkçe'nin de dahil olduğu çoklu dil desteği ile müşterilerine Türkçe destek sağlayan ilk kitlesel video konferans uygulaması olduğuna dikkat çeken Kurucu ortak Berker Gürcihan, "Pazardaki rakip hiçbir uygulamada farklı dillerde anında destek hizmeti bulunmazken, bilgi ve desteğe ihtiyacı olan kullanıcılar bakım destek ekibiyle anında iletişime geçerek hızlı ve kolayca çözüme kavuşabiliyorlar. Pazarda standart haline gelmiş olan yıllık taahhüt yerine aylık ücretlendirme modeliyle kullanıma sunulan OctaMeet, aynı zamanda global rakiplerine oranla çok daha makul bir fiyatlandırma politikasıyla kullanıcılarıyla buluşuyor. Sunucuların yurtiçinde olmasıyla yüksek güvenlik ve hız sağlayan uygulama, kurumsal müşterilerin kendi sunucularına kurulum yapabilmelerine de imkan tanıyor" diyor.

BİZE ULAŞIN