Kredi karnesi ile 40 saniyede kredi imkanı

Findeks verileriyle beslenen Kredi Karnesi ürünü TeklifimGelsin, doğru tutarda krediye 40 saniyede en avantajlı oranlarla ulaşmayı kolaylaştırıyor.
26.01.2022 13:15 GÜNCELLEME : 26.01.2022 13:15

Kişiye özel kredi, mevduat, yatırım, sigorta ve çeşitli finansal hizmetler sunan TeklifimGelsin, borçları ödeme alışkanlığı ve kişisel verileri bir araya getiren TG Kredi Karnesi hizmetini yayınladı. TeklifimGelsin web uygulaması üzerinden 40 saniyenin altında ulaşılabilen TG Kredi Karnesi, doğru tutarda krediye en avantajlı oranlarla ulaşmayı kolaylaştırıyor.

Ürünü yayına aldıkları süre içerisinde 30 bin üye sayısını aşan TeklfimGelsin, Kredi Karnesi kullanıcıları için bir Kredi Derecesi sunuyor. Bu derecenin artması için kullanıcılarına kişiye özel öneriler sunan TeklifimGelsin ayrıca bir risk seviyesi belirleyip bu seviyeyi en iyi hale getirmenin yollarını da gösteriyor. Haziran 2021'de 7 milyon TL üzerinden aldığı ön tohum yatırımı alan İTÜ Çekirdek girişimi, aradan geçen 7 ayda her ay ortalama yüzde 250 büyüyerek, Findeks Kredi Raporu ve çeşitli verilerden beslenen Kredi Karnesi ile de kullanıcıların krediye ulaşmasında kolaylık sağlarken, finansal okuryazarlığı artırmayı hedefliyor.

Kredi sağlığını artırmanın yanı sıra finansal okuryazarlık oranında ciddi bir yükselme olacağını belirten TeklifimGelsin'in kurucu ortağı ve CEO'su İhsan Cem Zararsız şunları aktardı:

"Kullanıcılarımızın kredi derecelerinin yükselmesi için her bireyin bankacılık geçmişindeki ödeme alışkanlıklarını ve kredi kullanım oranlarını analiz etmek gerekmektedir. Bu analizler sonucunda herkes için ayrı sayılabilecek bir yol haritası çıkmaktadır. Biz TeklifimGelsin olarak Kredi Karnesi ile kullanıcıların izlemesi gereken bu yollarda kendilerinin minimum efor harcayarak maksimum etkiyi almalarını amaçlıyoruz. Krediye ulaşmada kolaylık sağlıyor ve finansal okuryazarlıkta büyük etkiler yaratacağımıza inanıyoruz. TeklifimGelsin yakın dönemlerde ürünlerine yenilerini ekleyerek son kullanıcıların finansal hayatlarını kolaylaştırmayı, mobil uygulamalarını yayınlamayı ve 100 bin üye sayısını aşmayı hedeflemektedir."

BİZE ULAŞIN