Yapay zeka çağında girişimcilik…

Para Dergisi tarafından düzenlenen 10. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi, “Yapay Zeka Çağında Girişimcilik” ana temasıyla 29 Şubat Perşembe günü saat 11:00’da online olarak gerçekleşecek.
27.02.2024 11:11 GÜNCELLEME : 29.02.2024 10:10

Turkuvaz Medya Grubu'nun haftalık ekonomi dergisi Para tarafından düzenlenen 10. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi, "Yapay Zeka Çağında Girişimcilik" ana temasıyla 29 Şubat Perşembe günü saat 11:00'da online olarak gerçekleşecek. Yapay zeka, iş dünyasından sağlık sektörüne, eğitimden otomotiv endüstrisine kadar birçok alanda büyük değişimler yaratıyor. Ancak bu teknolojinin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için girişimciliğin etkili bir şekilde entegre edilmesi gerekiyor. Yapay zeka ve girişimcilik arasındaki bu dinamik ilişki, hem teknoloji dünyasını hem de iş dünyasını şekillendirme potansiyeline sahip.

http://www.yeninesilgirisimcilik.com

Girişimciler, yapay zekayı sadece bir araç olarak değil aynı zamanda bir fırsata dönüştürüyor. Sağlık, eğitim ve sürdürülebilirlik gibi alanlarda yapay zeka tabanlı çözümler, toplumsal sorunlara yenilikçi ve etkili yaklaşımlar getiriyor. Bu bakış açısıyla yarının teknolojisi etrafında çevik ve sürdürülebilir bir yapay zeka ekosistemini nasıl inşa edebileceğinin konuşulacağı Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi'ne birbirinden değerli konuklar katılacak.

Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Atanur'un açılış konuşmasıyla başlayacak webinar, Z.E.K.I Yapay Zeka Ar-Ge Merkezi Kurucusu & Berlin Teknik Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Profesörü Prof. Dr. Şahin Albayrak'ın "Yapay Zeka Geleceği Nasıl Şekillendirecek?" konulu özel oturumu ile devam edecek. Albayrak'ın ardından Para Dergisi Yapay Zeka ve Robotik Yazarı Şule Güner, "Birleşmiş Milletler Perspektifinden Yapay Zeka"; Türkiye Yapay Zeka İnisiyatifi Kurucusu Halil Aksu, "Türkiye'de Üretken Yapay Zeka"; İTÜ Uçak Ve Uzay Bilimleri, Uçak Mühendisliği Bölümü & Cranfield Üniversitesi Otonom Sistemler Ve Yapay Zeka Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Gökhan İnalhan ise "Savunma ve Uzay Teknolojilerinde Yapay Zeka" konulu birer konuşma yapacak. Webinar'da ayrıca Vispera Kurucusu Prof. Dr. Aytül Erçil, "Veri Bilimi ve Yapay Zeka"; Teknolojide Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney, "Girişimciliği Yeniden Tanımlamak" ve Trendbox Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bilgen, "Girişimciliğin Dünü, Bugünü ve Yarını" konularında birer konuşma yapacak.

10. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi kapsamında ayrıca "Yapay Zeka İş Yapış Modellerini Nasıl Değiştirecek?" ile "Yatırımcıların Gözünden ve Yapay Zeka Çağında Girişimci Olmak" panelleri düzenlenecek.

10. Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi http://www.yeninesilgirisimcilik.com adresinden canlı olarak izlenebilecek.

BİZE ULAŞIN