Alibaba, Türkiye'de Tempo BPO ile anlaştı

Alibaba Group Holding Limited, Alibaba.com’un Türkiye operasyonlarını yürütmesi için Tempo BPO ile anlaştı. Firma, Türk markalarının dünya çapında bilinirliğine katkı sağlayacak.
12.07.2021 15:01 GÜNCELLEME : 12.07.2021 15:01

Alibaba Group Holding Limited, yılda bir trilyon dolar ticaret hacmine yaklaşan Alibaba.com'un Türkiye operasyonlarını yürütmesi için bilişim yatırımlarıyla dikkat çeken Tempo BPO ile anlaştı. Anlaşma, küçük büyük demeden Türkiye ürünlerinin yurt dışına açılmasına katkı sunacak.

Türk markalarının dünya çapında bilinirliğine katkı sağlayacak

Tempo Satış Pazarlama Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Taylan Akalın işbirliğine dair açıklamalarda bulundu: "Türkiye'nin ihracatını artırmak ve üreticilerimizin ürünlerini dünya pazarına sunmak için Alibaba ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği anlaşması oldukça önemli. Tempo olarak ana hedefimiz ülkemizdeki tüm üreticilerimizi dijital dönüşüm yolunda gerek teknolojik altyapı ihtiyaçlarında gerekse satış, pazarlama, müşteri ilişkileri gibi operasyonel alanlarda destekleyerek gelirlerini artırmak, dünyada Türk markalarının bilinirliğine katkı sağlamaktır."

Alibaba.com üzerinden sanal mağaza açma işlemleri için yetkilendirilen Tempo BPO, farklı tipteki dükkanların kurulumu ve bakımıyla ilgili bilgi birikimini de Alibaba'dan hizmet alanlara sunacak. Ayrıca e-ticaret alanındaki deneyimleri ışığında, CRM altyapısından e-fatura hizmetine, e-ihracat desteklerinden e-ticaret paketlerine kadar müşterilerinin dijitalleşme süreçlerinde yanında olacak. Tempo BPO, dünyaya açılmayı hayal eden herkesi hayallerini gerçekleştirmek üzere Alibaba'ya davet ediyor.

BİZE ULAŞIN