Türkiye Yazılım İşgücü İhtiyaçları Anketi

TOBB Türkiye Yazılım Meclisi tarafından yapılan “Türkiye Yazılım İşgücü İhtiyaçları ve Kayıpları ile Uzaktan Çalışma ve Eğitim İhtiyaçları" anketi devam ediyor.
15.05.2022 17:07 GÜNCELLEME : 16.05.2022 00:01

TOBB Türkiye Yazılım Meclisi tarafından yapılan "Türkiye Yazılım İşgücü İhtiyaçları ve Kayıpları ile Uzaktan Çalışma ve Eğitim İhtiyaçları" anketi devam ediyor. Anket ile Türkiye'deki yazılım iş gücü ihtiyaçları, yazılım iş gücü kayıpları, işe alımda yazılım iş gücü tercihleri, ihtiyaç duyulan programlama araçları, eğitim ihtiyacı ve eğitim konuları, istihdama yönelik teşvik ve destekler gibi konular hedefleniyor.

Kimler katılabilir?

Anket, yazılım geliştirme faaliyeti olan tüm kuruluşları (kamu kurumları, belediyeler, özel şirketler, yazılım geliştiren firmalar, eğitim kurumları ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar) kapsamaktadır.

Bahse konu anket hazırlanırken; ticari/kişisel/kurumsal mahremiyeti gözetilmiş ve yukarıda bahsedilen hedefe yönelik olacak şekilde düzenlenmiş olup, kişisel veriler talep edilmemektedir. (Dolayısıyla formu dolduran kişi/kuruluşu belli edecek herhangi bir bilgi e-posta, ad soyad, kuruluş ismi vb. istenmemekte olup, takibi de yapılmamaktadır.)

Google tarafından email adresinizle sizden oturum açmanız istenebilir, oturum açmak zorunda değilsiniz.

ANKET KISA LINK : https://forms.gle/3iq6FKaWJ9EMbiMq9 veya https://tobbyazilim.org adresinden de ulaşılabilinir.

BİZE ULAŞIN