120 kişiye ücretsiz e-ticaret desteği

İşimi Yönetebiliyorum Projesi kapsamında 120 işletmeye IdeaSoft tarafından bir yıllık ücretsiz e-ticaret altyapı desteği sağlanacak.
17.05.2021 15:18 GÜNCELLEME : 17.05.2021 15:18

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Visa ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde, 30 banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle hayata geçirilen İşimi Yönetebiliyorum Projesi, KOBİ'lerin büyüme potansiyellerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazandırmak için IdeaSoft ile gücünü birleştirdi.

Pandemi dönemine özel olarak hazırlanan dijitalleşme desteği programı kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri ve alanında uzman profesyoneller tarafından verilen online eğitimlere katılan, belirlenen eğitim videolarını izleyip bitiren ve dijitalleşmeyi hedefleyen KOBİ'lere e-ticaret, sosyal medya ve dijital pazarlama başlıklarında dijitalleşme desteği sunulacak. Girişimci ve KOBİ'lere yönelik eğitimde finansal disiplin, dijitalleşme ve pandemi döneminde KOBİ'lerin dikkat etmesi gereken önemli konular da yer alıyor. İşimi Yönetebiliyorum Projesi kapsamında 120 girişimci ya da KOBİ'ye bir yıllık ücretsiz e-ticaret altyapısı desteği ve dijital pazarlama danışmanlığı desteği sunulacak.

BİZE ULAŞIN