BiSU, BiRi ile iki yakada da hızlı büyüyor

Aldığı yatırımlarla büyüyen, ve pandemi döneminde büyüme oranını üçe katlayarak dikkat çeken BiSU, damacana siparişine getirdiği kolaylık “BiRi” ile 2022’de de büyümeye devam ediyor.
07.03.2022 13:43 GÜNCELLEME : 07.03.2022 13:43

Aldığı yatırımlarla büyüyen, ve pandemi döneminde büyüme oranını üçe katlayarak dikkat çeken BiSU, damacana siparişine getirdiği kolaylık "BiRi" ile 2022'de de büyümeye devam ediyor.

"BiRi" ismindeki dağıtıcılar ile haftanın 7 günü 24:00'e kadar 30 dakikada hızlı teslimat yapılan bu yeni servise, en bilinen içecek ürünleri de dahil. Bir evin neredeyse tüm içecek ihtiyacını karşılayan BiRi, kullanıcılara birçok marka arasından seçme imkânı sunarak damacana ve içecek teslmatında bir ilki gerçekleştiriyor.

BiRi şimdi İstanbul'un her iki yakasında

Anadolu Yakası'ndaki 38 deposuyla İstanbul'da günden güne su siparişlerini kolaylaştıran BiRi, Beşiktaş, Esenler, Bakırköy, Beylikdüzü ve Kağıthane'deki depolarıyla şimdi Avrupa'ya da hızlı su teslimatını getirdi.

İstanbul'un en merkezi ve kalabalık ilçelerindeki depoları ile Avrupa Yakası'na merhaba diyen BiRi'nin ay sonunda 60 depoya ulaşarak tüm ilçelerde hizmet vermesi planlanıyor.

BiSU'nun büyüme hedefleri

Markalarını daha da büyütme hedefinde olan BiSU'nun kurucuları Ozan Alptekin ve Ergin Üner, 2 yıl içinde yurt içinde 1.000 depoya ulaşmayı ve 8 bin kişilik istihdam yaratmayı planlıyorlar. 2021'de 2 kat büyüyerek yılı 160 milyon TL ciro ile kapatan markanın 2022'deki hedefi rakamsal olarak 5 kat büyümek. Hızla depolarını açmaya devam eden BiSU, yurt dışında da varlık göstererek 2 yıl içinde minimum bir ülkede çalışmalarını sürdürme hedefinde.

İlk yatırımını Sankonline ve 500 İstanbul'dan alan BiSU'nun güçlü yatırımcı ve yatırımcı ağları arasında Hasan Aslanoba, Osman Kale, Engin Kale ve TR Angels yer alıyor.

BiSU'nun avantajlarla dolu dünyası

BİSU, kullanıcılarına en hızlı ve en kolay sipariş servisini en avantajlı kampanyalar ile sunuyor. MultiNet yemek kartı sahipleri ödemelerini uygulama üzerinden online olarak MultiNet kartlarıyla yapabilecekler. Üstelik BiRi'den verilen tüm siparişlerde MultiNet kullanıcılarına %25 indirim uygulanacak.

BiSU uygulamasından sipariş verirken farklı ödeme yöntemlerinden ve markanın sunduğu onlarca kampanyadan faydalanabilirsiniz.

BiSU'nun avantajlı dünyasını keşfetmek için tıklayın

BİZE ULAŞIN