Anıl Ulaş Övençoğlu: "TL harcayıp döviz kazandırıyoruz"

REKLAM/ Gayrimenkul ve yatırım danışmanlığını en yüksek standartta ve alternatif çözümler ile sunan Realtor Turkey, franchise ofisleri ile bugüne kadar yapılanın dışında bir iş modeli ile girişimcilere fırsatlar sunuyor. Realtor Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu, "TL harcayıp döviz kazandırıyoruz" diyor.
05.05.2022 12:44 GÜNCELLEME : 17.05.2022 11:09

Realtor Turkey, Franchise girişimcilerine ofis kurulum maliyetlerini TL harcayıp, yabancı yatırımcıya döviz ile gayrimenkul satıp döviz geliri elde etmelerine imkân sağlıyor.

"Lider gayrimenkul şirketiyiz"

Realtor Turkey, yapmış olduğu yatırımlarla Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Realtor Turkey'in hayata geçirdiği yeni iş modeliyle girişimciler TL harcayıp döviz geliri kazanmanın imkânı ile tanışmış olacaklar. Önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde yeni Franchise ofisleri açmaya devam edeceklerini belirten Realtor Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu, "Türkiye ve yurt dışında açılacak ofisler ile büyümemizi sürdürüyoruz. Hali hazırda 40 ülkeden yatırımcılara Türkiye'de danışmanlık hizmeti veriyoruz. Realtor Turkey olarak Franchise ofislerimize güçlü CRM alt yapısı, eğitim ve personel desteği, reklam, pazarlama, değerleme ve merkezden yönlendirilen yabancı yatırımcı desteği veriyoruz." dedi.

''Hayatı kolaylaştırıcı çözümler"

Dünyanın en güvenilir gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı platformunu oluşturma misyonuyla 2014 yılında yüzde 100 yerli ve milli sermaye ile Türkiye'de doğan bir marka olduklarını belirten Realtor Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu, yeni yatırımları ve hedefleriyle ilgili şu bilgileri verdi: "Hayata geçirdiğimiz bu iş modeli ile Türkiye'de, oyunun kurallarını değiştiriyoruz. Realtor Turkey olarak önceliğimiz; herkesi güvenli, hızlı ve sorunsuz biçimde gayrimenkul alım satım hizmetimizle buluşturmak. Türkiye'ye milyon dolarlık yatırımlar getiriyoruz. Önemli markaların projelerinin, yurt dışı satış danışmanlığını üstleniyoruz. Franchise ofislerimiz için her zaman inovatif ve hayatı kolaylaştırıcı çözümler sunmayı sürdüreceğiz."

Türkiye'den global bir marka çıkıyor

Realtor Turkey bugün hem Türkiye'de yatırım yapan yabancılara hem de yurt dışında yatırım yapan Türklere, gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı yapıyor. Son dönemde yurtdışında da büyümesini hızlandıran Realtor Turkey; Balkanlar, Avrupa ve Kuzey Avrupa bölgeleri, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Ortadoğu ve Asya pazarlarında sürekli olmak adına Franchise veriyor.

www.realtorfranchise.com

BİZE ULAŞIN