BeautyEurasia kozmetik sektörünün buluşma noktası olacak

Türkiye’nin ihracat rakamlarına doğrudan ve olumlu katkı sağlayan oldukça önemli görüşmelerin gerçekleştirildiği 18. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı BeautyEurasia, 15-17 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yüzlerce marka ve satın alma profesyonelini ağırlamaya hazırlanıyor.  Fuar, sektördeki güncel trendleri keşfetmek, iş birlikleri kurmak ve yeni pazarlara erişim sağlamak isteyen profesyonellere büyük bir fırsat sunuyor.
08.06.2023 16:58 GÜNCELLEME : 09.06.2023 14:24

ICA Events tarafından organize edilen, dünyanın dört bir yanındaki üretici ve tedarikçilerin bir araya geldiği BeautyEurasia'da, 3 gün boyunca yerli ve yabancı ziyaretçiler ağırlanacak. Yenilikçi ürünlerin sergilendiği, son trendlerin tartışıldığı ve iş bağlantılarının kurulduğu bir platform görevi gören BeautyEurasia, Türkiye ve Avrasya bölgesindeki sektörün gelişimine katkıda bulunmayı hedeflerken katılımcılara geniş bir iş birliği ağı oluşturma ve pazar potansiyelini keşfetme imkânı sunuyor.

2022 yılında bir önceki yıla göre ziyaretçi sayısını yüzde 50 arttıran BeautyEurasia geçtiğimiz yıl 26 ülkeden 341 firmayı, 129 ülkeden gelen 17 bini aşkın sektör profesyoneliyle buluşturdu. Bu yıl da yoğun ilgiyle karşılanan fuara talep artarak devam ediyor. 2023 yılındaki BeautyEurasia Fuarı'nda, katılım taleplerine bakıldığında birçok ülkenin katılımcı pavilyonlarına yer verileceği öngörülüyor. Bu durum BeautyEurasia Fuarı'nın sektör profesyonelleri ve katılımcılar tarafından önemli bir buluşma noktası olarak kabul edildiğini gösteriyor. Uluslararası arenada dikkatle takip edilen fuara; Japonya, Çin Yunanistan, Hindistan, İtalya, İsviçre, Ukrayna, Rusya, Fransa, Bulgaristan, gibi ülkeler başta olmak üzere toplamda 450'ye yakın yerli ve yabancı firma katılım sağlayacak.

Geçtiğimiz yıl 400 milyon Euro'nun üzerinde bir iş hacmi sağlayarak Türkiye ekonomisine katkı sunan BeautyEurasia, bu yıl iş hacmini bir önceki yılın üstüne çıkarmayı hedefliyor.

ONLINE DAVETİYE İÇİN TIKLAYINIZ

"VIP Alım Heyeti Programı" ile İhracat Rakamlarına Katkı Sağlıyoruz"

2023 yılının ilk çeyrek döneminde Türkiye genelinde birçok sektörün ortalamasının üzerinde ihracat artışı sağlayan sektörün başarısına dikkat çeken BeautyEurasia Fuar Direktörü Filiz Mehmedova, "İhracat rakamlarına baktığımızda; 2023 yılının ilk çeyrek döneminde kozmetik ürünleri ihracatının 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 27,1 artarak 652,3 milyon dolara yükseldiğini görüyoruz. Katılımcılara geniş bir ağ oluşturma ve pazar potansiyelini keşfetme imkânı sağlayan BeautyEurasia ile sektörün bu başarısına katkı sunmuş olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl fuar çatısı altında "VIP Yurt dışı Alım Heyetleri Programı" ile 75 ülkeden 400'ün üzerinde davetli satın almacı ağırlayarak büyük bir başarıya imza attık. Bu yıl da Avusturalya, Azerbaycan, Kanada, Kolombiya, Ekvator, Mısır, İran, Irak, Tacikistan, Tunus, Uruguay, Fransa, Almanya, Kuveyt, Malezya, İsrail, Kazakistan, Lübnan, Ukrayna, Amerika gibi ülkeler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki 70'in üzerinde ülkeden 600'ü aşkın VIP satın almacıyı katılımcılar ile buluşturmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Firmaların iş hacimlerini arttırmalarına olanak sağlarken daha verimli görüşmeler yapılabilmesi adına geliştirdiğimiz B2B randevu sistemi ile katılımcıların profesyonel satın almacılar ile önceden randevulaşarak görüşmelerine imkân sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

BİZE ULAŞIN