2 yılda 14 ülkeye teknoloji satmaya başladı

Yapay zekâ destekli iş ve hedef yönetim platformu ConectoHub’ın kurucusu Banu Akgül, iki sene içinde 14 ülkeden 127 şirkete hizmet vermeye başladı.
11.03.2022 10:19 GÜNCELLEME : 11.03.2022 10:20

PARA ÖZEL Kadın girişimci Banu Akgül, yapay zekâ destekli iş ve hedef yönetim platformu ConectoHub'ın kurucusu. Girişim 2020 yılında Vestel Ventures'den yatırım alarak kurulmuş ve iki sene içinde 14 ülkeden 127 şirkete hizmet vermeye başlamış. ConectoHub, şirketlerin stratejik hedefleri ile günlük operasyonları entegre ederek strateji ve uygulamanın tek platform üzerinden verimli yönetilmesini sağlıyor. ConectoHub'ın 4 bin 500'den fazla platform ile entegre edilebildiğine vurgu yapan Akgül, "Tüm ekibin dinamik hedef yönetimi yapması ve sadece hedefe yönelik verimli çalışması sağlanarak yüksek katma değerli çıktı üretmek için bütün metrikleri şirketlere anlık olarak sunuyoruz" diyor. Hedefinin global bir marka yaratmak olduğunu belirten Yıldız şunları ekliyor: "Türkiye'den Zorlu Grubu, Yıldız Holding, Hepsiemlak gibi büyük şirketlerin yanı sıra özellikle Latin Amerika'dan ve Avrupa'dan hızlı büyüyen 100'den fazla şirketin kullandığı ConectoHub, global pazardaki operasyonlarını hızlandırmak için ikinci yatırımı da alarak yoluna hızla devam etmeyi planlıyor."

İKİ TEMEL SİSTEMDEN OLUŞUYOR

Yapay zekâ destekli İş ve Hedef Yönetim Platformu ConectoHub; şirketlerin stratejik hedefleri ile günlük operasyonları entegre edilerek; strateji ve uygulamanın tek uygulama üzerinden verimli yönetmesi sağlanıyor.

Uzaktan ve hibrit çalışma sistemlerinin hayatımıza girmesi ile daha da büyük sorun olan çalışma hayatının sadece yüzde 39'unda gerçek iş yapılması, verimsizlik ve düşük katma değerli çıktı sorunlarını çözmek için kurulan ConectoHub, iki temel sistemden oluşuyor.

-Yapay zekâ destekli OKR Sistemi ile şirketlerin stratejilerinden yola çıkarak makine öğrenimi destekli bir öneri motoruyla şirket, departman ve kişi bazında doğru hedef metriklerinin belirlenmesine imkan tanınıyor.

-İş Yönetim Sistemi ile tüm organizasyon bazında hedefler belirlendikten sonra hedeflere ulaşmak için yapılacak görevler ve projeler hedefler ile entegre edilerek günlük operasyonların tek platformdan yönetilmesi sağlanıyor. İş akışı otomasyonları, bildirimler ve anlık raporlar ile çalışanların hedefe yönelik yaptıkları işlerde yüzde 40 oranında verimlilik artışı sağlanıyor.

Yapay zekâ destekli Hedef Yönetim Sistemi sadece ConectoHub İş Yönetim Sistemi ile değil, 4 bin 500'den fazla platform ile entegre edilerek hedeflerin gerçek iş verileri ile otomatik ilerlemesi sağlanıyor. Sonuç olarak, tüm şirketin iş ve hedef metriklerine anlık olarak ulaşılması ve şirketlerin öngörüsel analizler yaparak hızlı aksiyon alması, verimli ve verimsiz noktalarının tespit edilmesi sağlanıyor.

Tüm ekibin dinamik hedef yönetimi yapması ve sadece hedefe yönelik verimli çalışması sağlanarak yüksek katma değerli çıktı üretmek için bütün metrikler şirketlere anlık olarak sunuluyor. Özetle, mail, excel gibi klasik yöntemlerin aksine ekipteki kişilerin hangi projeler üzerinde çalıştığının ve şirketlerin satış, karlılık, NPS gibi önemli hedeflerinin sonuçlarını anlık olarak görülmesi ve dinamik-hedef odaklı bir kültür yaratılması sağlanıyor. ConectoHub, sadece dakikalar içerisinde gerçekleşen ve son derece kolay olan entegrasyonu ile şirketlerin teknik ekiplere olan bağlılığını ortadan kaldırıyor. Şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik tüm modülleri kullanabileceği gibi, sadece istedikleri belirli modülleri de seçerek kullanabildiği ConectoHub, dünyanın her yerindeki kullanıcılar tarafından kolayca kullanılıyor.

BİZE ULAŞIN