Yeniben, Keiretsu Forum'dan yatırım aldı

Estetik operasyon pazaryeri Yeniben, Keiretsu Forum Türkiye’nin de aralarında bulunduğu turda 500 bin TL yatırım aldı.
14.05.2021 12:35 GÜNCELLEME : 14.05.2021 12:59

Estetik operasyon pazaryeri Yeniben.com, Keiretsu Forum Türkiye'nin de aralarında bulunduğu turda 500 bin TL yatırım aldı. Doktorlar ile hastaları bir araya getiren, sağlık turizmi alanında da Newlyme adıyla hizmet veren girişim, şimdiye dek 5 milyondan fazla hastayı doktoru ile buluşturmuş. Sistemde 2260 doktor bulunuyor. 30 binden fazla da kayıtlı kullanıcısı var.

Türkiye'de yılda 3, dünyada ise 40 milyar dolarlık pazara sahip estetik sektörü her yıl yüzde 25 oranında büyüyemeye devam ederken, her 3 kişiden 2'sinin doktor ve tedavi araştırmasını online gerçekleştirdiğini belirten Yeniben'in kurucusu Ahmet Fırat, "Estetik sektörünün online'daki bilgi kirliliğini yok ederek, hastaların kendileri için doğru doktor ve tedaviyi bulmasına destek olmak ve Türkiye'nin bu alanda güvenilir bir adresi olarak Newlyme markamız ile yurtdışı hastanın da güvenle kullanabileceği rehber görevi görmek hedefiyle üç yıl önce yola çıktık. Yeniben olarak başlıca hedeflerimiz, estetik dendiğinde Türkiye'de ve dünyada akla ilk gelen mecralardan olmak ve Türkiye'nin sağlık turizmindeki gelişimine katkıda bulunmak" diyor.

Ahmet Fırat

Yeniben ile hastalar ilgilendikleri estetik tedavilerle ilgili tüm bilgilere ulaşabiliyor, kendisine uygun doktoru bulabiliyor, online görüşme yapabiliyor. Sorusuna tedavinin uzmanı doktorlardan yanıt alırken, tedavi/doktor hakkında karar vermeden önce diğer hastaların yorumlarından faydalanabiliyor. Doktor, klinik ve hastaneler de kendilerini, tarafsız ve niş bir platformda tanıtabiliyor.

BİZE ULAŞIN