Yapay zekacılar buraya

Yapay zeka girişimlerinin faydalanabileceği 115 milyon dolar fon büyüklüğüne sahip yatırım programı Trai Next için başvurular açıldı.
23.06.2021 13:30 GÜNCELLEME : 23.06.2021 13:30

Yapay zeka girişimlerinin faydalanabileceği 115 milyon dolar fon büyüklüğüne sahip yatırım programı Trai Next için başvurular açıldı. Endüstri 4.0 ve üretim alanında yapay zeka çözümleri sunan girişimlerin katılabileceği Trai Next Programına başvurular 22 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecek.

Yapay zeka girişimlerinin global pazarlara açılmasını, müşteri ve şirketlerle bir araya gelmelerini kolaylaştırmak amacıyla Türkiye Yapay Zeka İnisiyatifi ve Sente Foundry işbirliğiyle düzenlenen Trai Next Programı, endüstriyel yapay zeka çözümleri sunan Startup'ları yatırımla buluşturuyor.

Başvuru süreci devam eden Trai Next programında, finale kalan 10 Startup'ın "Due Diligence" çalışmaları yapılacak ve programa katılan startuplar toplamda 115 Milyon ABD Doları fon büyüklüğüne sahip yatırımcılardan yatırım teklifi alma fırsatı yakalayacaklar. Program 2021 yılında tamamen online olarak gerçekleştirilecek olup, programa dahil olan girişimler belirlendikten sonra altı haftalık bir mentorluk ve due diligence sürecine dahil olacak. Programın finali Türkiye'nin en büyük yapay zeka etkinliği olan Türkiye Yapay Zeka Haftası (TR AI Week) kapsamında 21 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Trai Next yatırım programına yurt dışına açılmayı hedefleyen ve üretim ve Endüstri 4.0 alanlarında yapay zeka çözümleri üreten girişimler başvuruda bulunabilir.

Trai Next hakkında daha fazla bilgi almak ve başvurmak için: https://turkiye.ai/trainext/

BİZE ULAŞIN