VeeamON 2021'de veri koruma stratejileri konuşuldu

Veri koruma ve yedekleme çözümleri firması Veeam, 2021 yılı yol haritasını online düzenlenen VeeamON 2021 etkinliğinde duyurdu.
26.05.2021 12:01 GÜNCELLEME : 26.05.2021 12:01

Veri koruma ve yedekleme çözümleri firması Veeam, 2021 yılı yol haritasını online düzenlenen VeeamON 2021 etkinliğinde duyurdu. Bu yılki teması "Veri Koruma Stratejisini Hızlandırmak" olan etkinlikte Veeam, tüm iş yüklerini korumak ve yönetmek için sunduğu tek platformda yapılacak güncellemeleri, yenilikleri katılımcılara ilk kez sunarak geleceğin bir ön izlemesini gerçekleştirdi. Etkinlikte ayrıca 2021'in ikinci yarısında piyasaya sunulması planlanan AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Microsoft Office 365 için buluta özgü çözümlerin başlıca yeniliklerini ve Kubernetes için Kasten K10'un Veeam Platform'u ile entegrasyonu ilk kez sunuldu.

Geçtiğimiz 18 ay boyunca en üretken dönemlerini geçirdiklerini vurgulayan Veeam CTO'su ve Ürün Stratejisinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Danny Allan şu değerlendirmeyi yaptı: "Veeam V10 ve V11, Veeam Backup for Google Cloud, Veeam Backup for Microsoft Azure, AWS ve Microsoft Office 365 gibi 20'den fazla çözüm ve güncellemeyi piyasaya sürdüğümüz verimli bir dönem geçirdik. Müşterilerimiz verilerini çoklu bulut ortamlarında korumak istiyor, Veeam olarak biz de sunduğumuz tek platformla her veri parçasının, her iş yükünün güvenli kalmasını ve nerede olursa olsun kurtarılabilir olmasını sağlıyoruz. Şu anda IDC raporuna göre pazarda 2 numara olduğumuz için bunun buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu biliyoruz ve başarımızla gurur duyuyoruz."

BİZE ULAŞIN